«مجتبی عابدینی» افزود: پیش از این دریافت پاداش مدال در هالهای از ابهام بود اما «مسعودسلطانی فر» که از تلاش و جدیت شمشیربازان و همچنین خوشحالی مردم و پیگیری آنها مطلع بود با قاطعیت از من و شمشیربازی دفاع کرد و معادل پاداش المپیک پرداخت شد.
وی افزود: وزیر ورزش و جوانان در همان روزهای ابتدایی مدیریت خود در محل تمرینات تیم ملی شمشیربازی حاضر شد و تاکید کرد شمشیربازی مورد توجه وزارت ورزش و جوانان است و معادل مدال برنز المپیک نیز به شما تعلق می گیرد. «پیمان فخری» سرمربی تیم نیز ورزشکارش در المپیک به مدال رسیده مورد حمایت است.
عابدینی در بازی های المپیک ۲۰۱۶ ریو در جایگاه چهارم قرار گرفت. او در رقابتهای جهانی شمشیربازی که تیرماه ۹۸ برگزار شد برای نخستین بار در تاریخ شمشیربازی ایران به نشان برنز رسید و سهیمه انفرادی المپیک در اسلحه سابر را نیز کسب کرد.
ملی پوش تاریخ ساز شمشیربازی ایران از حمایتهای سید «رضا صالحی امیری» رییس کمیته ملی المپیک بعد از کسب نخستین مدال جهانی این رشته نیز به نیکی یاد کرد و افزود: از فدراسیون شمشیربازی بعد از کسب این نشان توقع بیشتری داشتم. اما به هر حال تلاش و جدیت من برای کسب مدال المپیک ۲۰۲۰ ادامه دارد.
عابدینی افزود: بعد از بازی های المپیک ۲۰۱۶ که به دلایل مختلف نتوانستم به آنچه حق من و شمشیربازی ایران بود دست پیدا کنم به تلاش خود ادامه دادم و بعد از کسب مدال های متعدد، خوشحالم که توانستم برای نخستین بار صاحب مدال جهانی شوم.
نخستین مدال آور تاریخ شمشیربازی ایران در رقابت های جهانی گفت: آنچه مسلم است همیشه انگیزه جدی برای مدال های دست نیافتنی داشته ام و این اتفاق با وجود تلاش و تمرین زیاد در بازی های المپیک رخ نداد. اما کسب مدال در رقابت های جهانی سبب شد مردم همچنان به شمشیربازی مثبت نگاه کنند.
وی ادامه داد: با تمام توان برای کسب مدال خوشرنگ المپیک ۲۰۲۰ توکیو تلاش می کنم. امیدوارم بتوانم با رفع دغدغه ها و مشکلات به این هدف برسم تا پس از رشته های سنتی مدال آور در المپیک، شمشیربازی را نیز در سبد مدال آوری کاروان ایران قرار دهم.