دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان روز دوشنبه در نشست کارگروه فرهنگی کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان با تولیدکنندگان اظهار داشت: ثبتنام در این سامانه به کنترل قاچاق کالا کمک میکند و عاملی برای حمایت از تولید و تولیدکنندگان است.
علی خداویسی با بیان اینکه کار تولیدکنندگان در شرایط اقتصادی و تحریمهای امروز کاری جهادی است تاکید کرد: برای حمایت از تولیدکننده و تولیدات استان باید به معرفی شرکتهای تولیدکننده بپردازیم.
وی اضافه کرد: امیدواریم روزی دغدغههای تولیدکنندگان برطرف شود و با خیال راحت به تولید کالا بپردازند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کردستان هم گفت: لازم است محیط امنی ایجاد شود تا سرمایهگذاران در کمترین زمان و با کمترین هزینه به دست مصرف کننده برسانند.
احمد خسروی افزود: سرمایهگذاران با وجود این حس امنیت دیگر وارد حوزه دلالی نمیشوند و به تولید روی میآورند.
وی اضافه کرد: با فرهنگسازی، بهرهگیری از رسانهها میتوان این تفکر را جا انداخت که مصرف کالای قاچاق یا خارجی به تولید داخل ضربه میزند.
خسروی با اشاره به اینکه دور کردن آفتها از اقتصاد به پویایی آن میانجامد اظهار داشت: باید در کنار کشاورزی، گردشکری و بهرهگیری از موهبتهای طبیعی باید به توسعه صنعت و تولید هم بپردازیم.
وی تاکید کرد:قاچاق به عنوان آفتی به جان اقتصاد ما افتاده است بنابراین با طیب خاطر برای کمک به مقابله با قاچاق کالا پیشگام خواهیم بود.
معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان هم گفت: واحدهای تولیدی تا پایان شهریور مهلت دریافت تسهیلات ۱۰ درصدی دارند و ضبط تولیدات آنهاو انتقال به استان های دیگر از مشکلات واحدهای تولیدی کردستان است.
پیمان الماسی افزود: لیست تولیدکنندههای استان کردستان را به تمام دستگاهها اعلام کردهایم تا از این شرکتها خرید صورت گیرد.
نماینده سردخانه سرد اتمسفر هم در این نشست اظهار داشت: بزرگترین هزینه تولیدکنندگان زمان است که در حین بروکراسیها هدر میرود.
شاهرخ سیدالشهدایی با بیان اینکه چرا دولت الکترونیک فعال نمی شود اضافه کرد: پیمانکاران در استانها نمیتوانند به تولیدات ما به صورت الکترونیکی دسترسی داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه ۲ سال است نامه برای پایانه صادراتی ترتیب اثر داده نشده است افزود: تالار معاملات نداریم و طرف عراقی کالای ما را نمیشناسد.
احمدپور نماینده شرکت سیم سازان کردستان در این نشت گفت: واردات سیم بی کیفیت خارجی بازار ما تولیدکنندگان داخلی را کساد کرده است و از دولت میخواهیم واردات را کنترل کند.
جویا مدیرعامل شرکت رنگ التون هم در این نشست با اشاره به وجود انحصار مواد اولیه اظهار داشت: قیمت مواد اولیه باوجود کاهش قیمت دلار کاهشی نیافته است بنابراین تولیدکننده داخلی امکان رقابت با تولیدات خارجی را پیدا نمیکند.
وی از تامین اجتماعی خواست بازرسیها به شکلی نباشد که شاهد مشکلاتی در تولید باشیم و اضافه کرد: وقتی فضای تولید مناسب نباشد تولید دچار مشکل میشود.
۶۱۰۸ / ۳۰۳۴