تهران-ایرنا- رئیس سازمان انرژی اتمی در پیامی با تبریک فرا رسیدن روز خبرنگار به تمامی فعالان حوزه رسانه گفت: چنانچه خبرنگاران با عزم جزم و با رعایت موازین قانونی و عطف توجّه به مصالح کلان ملّی در این راه گام بردارند، از زمرة مجاهدان فی سبیل‌الله و مبارزان خستگی‌ناپذیرِ کارزار نور علیه ظلمت به شمار خواهند آمد.

به گزارش روز چهارشنبه دیپلماسی عمومی و اطلاع رسانی در متن پیام «علی اکبر صالحی» به خبرنگاران به مناسبت روز خبرنگار آمده است: برای اینجانب، مایة مسرّت فراوان است که بار دیگر، فرا رسیدن «روز خبرنگار» را به پیشگاه همة تلاشگران و فعالان حوزة رسانه و اصحاب خبر و قلم، تبریک و شادباش بگویم. اینجانب طی سالیان گذشته و به مناسبت‌های گوناگون بر این نکته تأکید نموده‌ام که حرفة خبرنگاری و فعالیّت در این میدان را باید به عنوان حرکت و نهضتی مقدّس تلقی نمود و گمان می‌کنم که با توجّه به عمق تعالیم و آموزه‌های آیین حنیف اسلام، می‌توان به تبیین و تشریح این طرز تلقّی، همّت گماشت.

معاون رئیس جمهوری در ادامه پیام خود خاطرنشان کرد: با نگاهی هر چند گذرا به برخی مفاهیم و تعابیر موجود در گنجینة فرهنگ و تمدّن اسلامی، می‌توان به این نکته آگاهی یافت که برخلاف برخی پندارهای ناصواب، در دیانت مقدّس اسلام و شریعت حقّة مصطفوی(ص) نقد کژی‌ها و ناراستی‌ها بویژه نقد قدرت و انتقاد از عملکرد صاحبان قدرت و منزلت به رسمیّت شناخته شده و مورد تأکید قرار گرفته است.

در ادامه پیام می خوانیم: یکی از این تعابیر و مفاهیم مهم و راهگشا در متن فرهنگ اسلامی، تعبیر «النصیحه لائمه المسلمین» است که در لسان و بیان ائمه اطهار(ع) و بزرگان آیین آسمانی اسلام، مورد توجه قرار گرفته است. قطب عارفان و امیر پارسایان، حضرت امیر مؤمنان (علیه آلاف التحیه والثناء) در عین برخورداری از ملکة عصمت و مصونیّت از هرگونه خطا و انحراف در پندار، گفتار و کردار، می‌فرمایند که: «از بیان سخن حق یا مشورتِ عادلانه خودداری مکنید؛ زیرا من شخصاً به عنوان یک انسان خود را فراتر از این که اشتباه کنم، نمی‌دانم و از خطا مصون نیستم؛ مگر اینکه خداوند مرا حفظ کند، چرا که مالکیت خداوند بر جان من، از خودم بیشتر است.

صالحی در پیام تبریک خود افزوده است: این نکته‌ای است که باید بیش از پیش مورد عنایــت و توجّه همگــانی قرار گرفتــه و به عنــوان یکی از بن‌مایه‌های فلسفة سیاسی اسلام مورد تحقیق و پژوهش قرار گیرد. خوشبختانه این رویکرد در متن قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی مورد تصریح قرار گرفته و بر آن تأکید شده است. در اصل هشتم قانون اساسی آمده است که: «در جمهوری اسلامی ایران، دعوت به خیر، امر به معروف و نهی از منکر، وظیفـه‌ای است همگــانی و متقابل بر عهــده مردم نسبت به یکدیگر، دولت نسبت به مردم و مردم نسبت به دولت ...»

رئیس سازمان انرژی اتمی تاکید کرده است: اینجانب از این منظر، اعتقاد راسخ دارم که چنانچه خبرنگاران و اصحاب رسانه با عزم جزم و با رعایت موازین قانونی و عطف توجّه به مصالح کلان ملّی در این راه گام بردارند، از زمرة مجاهدان فی سبیل‌الله و مبارزان خستگی‌ناپذیرِ کارزار نور علیه ظلمت به شمار خواهند آمد و ارج و منزلت آنان، همسنگ و همعنان با مقام و جایگاه دلاورانی است که در طول قرون متمادی در مسیر پاسداری از حریم سرزمین مقدّس اسلامی و صیانت از حرمت و قداست ارزشهای دینی و آیینی فداکاری نموده‌اند.

صالحی ضمن گرامیداشت یاد و خاطرة شهدای رسانه و شهیدان راه آزادی و آگاهی به ویژه شهید والامقام محمود صارمی، نوشته است: بر عزم و همّت همة فعالان و تلاشگران حوزة رسانه درود می‌فرستم و  توفیقات روزافزون همگان را در راه خدمت صادقانه و خالصانه به میهن عزیز اسلامی از درگاه یگانه هستی‌بخش مسئلت می‌نمایم.