تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۱

بندرعباس- ایرنا- دارو زباله نیست و در صورت رها کردن در چرخه طبیعت، آثار زیان بار جانی و مالی را به همراه دارد و خطری برای محیط زیست بوده و منابع آبی زیرزمینی را آلوده می کند.

مدیرکل بیمه سلامت هرمزگان گفت: بیمه سلامت در این راستا اقدام به اجرای طرح جمع آوری داروهای مصرف گذشته و مازاد از سطح خانه ها به صورت پایلوت در استان کرده است.

علی علیزاده روز چهارشنبه در نشست با خبرنگاران افزود: این طرح بزودی از سوی اداره کل بیمه سلامت هرمزگان و با حمایت معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری و مشارکت هلال احمر، معاونت بهداشتی و درمانی، فوریت های پزشکی و دیگر متولیان امر اجرا می شود.

وی بیان داشت: ابتدا داروهای تاریخ مصرف گذشته و یا مازاد توسط رابطان سلامت و داوطلبان جمعیت هلال احمر هرمزگان به صورت خانه به خانه جمع آوری می شود.

مدیرکل بیمه سلامت هرمزگان اظهارداشت: داورهای جمع آوری شده در معاونت دارو و درمان استان از لحاظ کیفیت، تعیین تکلیف می‌شود و در صورت قابل استفاده نبودن با نظارت محیط زیست معدوم می شود.

علیزاده ادامه داد: برخی از داروهای گران قیمت مربوط به بیماران سرطانی و خاص نیز که تاریخ مصرف آن نگذشته باشد و برای بیمار نیز قابل استفاده نباشد، بازبینی شده و داروی جدید در اختیار آن ها قرار می گیرد.

مدیرکل بیمه سلامت یادآورشد: داروهای جمع آوری شده درصورت قابل استفاده بودن در اختیار سایر بیماران قرار می گیرد.

علیزاده ادامه داد: برای اجرای این طرح نیاز به حمایت و کمک رسانه جهت اطلاع رسانی  به مردم داریم.

در پایان این نشست از خبرنگاران حوزه بیمه سلامت هرمزگان قدردانی شد.

۷۱۹۵/۶۰۴۹