به گزارش پایگاه خبری معا فلسطین، ملادینوف همچنین به رژیم صهیونیستی در خصوص عواقب الحاق کرانه باختری به سرزمین های اشغالی هشدار داد.
در بیانیه فرستاده ویژه صلح سازمان ملل متحد در خاورمیانه آمده است: اقدام برای الحاق عملی کرانه باختری فرصت برپایی کشور مستقل فلسطینی بر اساس قطعنامه های سازمان ملل متحد به عنوان بخشی از راه حل دوکشوری را از بین می برد.
ملادینوف افزوده است: گسترش شهرک سازی ها موضوعی غیر قانونی به شمار رفته و نقض فاحش قوانین بین المللی است.
وزارت جنگ رژیم صهیونیستی پس از دو روز بحث و بررسی درباره توسعه شهرک سازی در کرانه باختری، روز سه شنبه طرح ساخت دو هزار و ۳۰۴ وحد مسکونی را تصویب کرد.
طرح های جدید رژیم صهیونیستی برای توسعه شهرک سازی در مناطق اشغالی فلسطین از زمان روی کار آمدن دونالد ترامپ شدت و سرعت بیشتری گرفته است.
رژیم صهیونیستی از زمان اشغال کرانه باختری در سال ۱۹۶۷ میلادی، شهرک سازی و تصرف منازل فلسطینی ها را در منطقه ای که ۶۰ درصد کرانه باختری را در بر می گیرد، آغاز کرده است.
شهرک سازی، یکی از طرح های این رژیم برای زیر سلطه گرفتن اراضی فلسطینی و اشغال آن و تغییر ساختار جمعیتی آن است.
شهرک هایی که بیش از ۶۰ درصد یعنی حدود ۳۶۰ هزار هکتار از کرانه باختری را تشکیل می دهند، در منطقه ای به نام منطقه «ج» طبقه بندی شده اند و رژیم صهیونیستی قصد دارد تحت هر گونه طرح شهرک سازی، این منطقه را برای خود حفظ کند.
آمار سازمان ملل متحد نشان می دهد که حدود ۲۹۸ هزار فلسطینی در منطقه ج زندگی می کنند؛ همچنین ۳۴۱ هزار صهیونیست در ۱۲۳ شهرک ساکن هستند. کمتر از یک درصد منطقه ج برای توسعه منازل فلسطینی ها در نظر گرفته شده است؛ در حالی که ۷۰ درصد این منطقه در تسلط شهرک نشین های یهودی قرار دارد.
تداوم شهرک سازی، از مهمترین موانع به نتیجه نرسیدن گفت وگوها برای حل منازعه میان فلسطین و رژیم صهیونیستی است.