به گزارش روز پنجشنبه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این نشست پس از ارائه گزارش ستار عزیزی مسئول راهاندازی دانشگاه بینالمللی D۸ از روند پیشرفتها و هماهنگیهای صورت گرفته درخصوص شکلگیری این دانشگاه و نحوه پذیرش دانشجو برای تحصیل در آن، مسئولان حاضر درخصوص مسائل مختلف و مبتلابه راهاندازی این دانشگاه به بحث و تبادلنظر پرداختند و مواردی به عنوان جمعبندی نشست به تائید حاضران رسید.
پذیرش دانشجویان صرفاً در مقاطع تحصیلات تکمیلی، مشخص کردن محل استقرار ستاد مرکزی دانشگاه بینالمللی D۸، تقویت وبسایت و بهروزرسانی آن به زبان انگلیسی و لزوم انجام مکاتبات و دستورالعمل پذیرش دانشجو به زبان انگلیسی به جهت بینالمللی بودن این دانشگاه ازجمله مواردی بود که به تائید حاضران در نشست رسید.
پذیرش دانشجو بهصورت سیستم شبکهای در دانشگاه D۸ و استفاده از اساتید و امکانات سایر دانشگاهها با هزینه کرد این دانشگاه، ارسال فراخوان به کلیه دانشگاههای کشور برای دعوت از اعضای هیات علمی جهت همکاری آنان با این دانشگاه برای تدریس در رشتههای مصوب آن، اصلاح آییننامه آموزشی این دانشگاه از سوی معاونت آموزشی وزارت علوم، معرفی دانشجو از کشورهای عضو و همچنین سایر کشورها از سوی سازمان امور دانشجویان برای تحصیل در این دانشگاه نیز از دیگر مواردی بود که مورد موافقت اعضای حاضر در نشست قرار گرفت.
همچنین مقرر شد نشستهای هماهنگی برای راهاندازی دانشگاه D۸ هر ماه با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تشکیل شود.
دانشگاه بینالمللی D۸ اولین دانشگاه بینالمللی در ایران خواهد بود و کشورهای عضو این دانشگاه از هشت کشور در حال توسعه جهان اسلام شامل ترکیه، پاکستان، اندونزی، بنگلادش، مالزی، مصر، نیجریه و جمهوری اسلامی ایران هستند.
بحث تأسیس دانشگاه D۸ از هشت سال پیش وجود داشت و مقرر شد این دانشگاه در ایران تأسیس شود. چهار سال پیش دانشگاه بوعلی سینا همدان داوطلب تأسیس این دانشگاه شد و در همان زمان این موضوع در وزارت علوم به میزبانی دانشگاه بوعلی همدان تأیید شد و در دو سال گذشته نیز مقدمات تشکیل این دانشگاه شکل گرفت و با مجموعه دبیرخانه گروه D۸ هماهنگیهای لازم صورت گرفت و اساسنامه آن به تصویب اعضای گروه D۸ رسید.
پذیرش دانشجو در این دانشگاه از همه کشورهای دنیا و به خصوص با تأکید بر کشورهای گروه D۸ صورت خواهد گرفت که میتواند به صورت بورسیه از کشورهای دیگر یا با هزینه شخصی باشد. در این راستا از تمام ظرفیتهای آموزش عالی ایران و کشورهای عضو در دانشگاه بینالمللی D۸ استفاده خواهد شد.
در این نشست علی خاکی صدیق، معاون آموزشی وزارت علوم، حسین سالارآملی، قائم مقام وزیر علوم در امور بینالملل، مجتبی صدیقی، رئیس سازمان امور دانشجویان، عبدالحمید علیزاده، مدیرکل امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان، حسن ساریخانی، معاون آموزشی دانشگاه بوعلی سینای همدان، یوسف آرام، مدیر امور بینالملل دانشگاه بوعلی سینا و ستار عزیزی، مسئول راهاندازی دانشگاه بینالمللی D۸ نیز حضور داشتند.
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۱
تهران- ایرنا- نشست هماهنگی و راهاندازی دانشگاه بینالمللی D۸، با حضور منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در محل این وزارت برگزار شد.