بندرعباس- ایرنا- ۳۲ گروه دامپزشکی هرمزگان همزمان با روز عرفه و عید سعید قربان بر عرضه و ذبح بهداشتی دام‌های قربانی در این استان نظارت دارند.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی هرمزگان گفت: ۱۶ گروه ثابت و ۱۶ گروه سیار در راستای کنترل بهداشتی کشتار و حفظ سلامت مصرف کنندگان گوشت، دام‌های قربانی و تامین بهداشت عمومی در روز نهم و دهم ذی الحجه فعالیت می‌کنند.

دکتر کامبیز امجدی گلپایگانی روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: امسال در قالب طرح یاد شده ۲۳ دامپزشک، ۳۹ بازرس بهداشت گوشت و ۲۴ ناظر شرعی بر کشتار بهداشتی دام درهرمزگان نظارت دارند.

وی بیان داشت: ناظران شرعی در روز عرفه از ساعت ۶ صبح تا ۵ بعداز ظهر و عید سعید قربان از ساعت ۶ صبح تا ۱۳ ظهر در کشتارگاه ها، ادارات دامپزشکی و میادین عرضه دام مجاز به معاینه و تایید دام‌ها قبل از ذبح می‌پردازند.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی هرمزگان اظهارداشت: مردم درجهت جلوگیری از بروز بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان، دام های قربانی مورد نیاز خود را تنها از مراکز عرضه دام تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.

امجدی گلپایگانی ادامه داد: کشتارگاه صنعتی هرمز دام قلعه قاضی، کشتارگاه دام شهرداری بندرعباس، میناب، بندرلنگه، حاجی آباد،  جاسک، رودان، سیریک و قشم از کشتارگاه‌های تحت نظارت دامپزشکی هرمزگان هستند.

وی گفت: شماره تلفن ۳۳۶۶۲۳۹۶ اداره کل دامپزشکی هرمزگان، ۳۳۶۱۷۱۶۴ دامپزشکی بندرعباس و سامانه پیامکی ۵۰۰۰۲۰۳۰۱۵۱۲ آماده پاسخگویی به مردم هستند.

۷۱۹۵/۶۰۴۸