قشم – ایرنا – با توجه به نزدیک شدن عید قربان و انجام قربانی و به منظور رفاه حال شهروندان در یک ماه گذشته یک هزار و ۵۰۰ راس دام زنده شامل یک هزار و ۲۰۰ راس گوسفند و ۳۰۰ راس گاو و گوساله به قشم وارد شد.

رئیس دامپزشکی قشم روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا گفت: به منظور نظارت بر دام کشتار شده در عید قربان یک اکیپ ثابت و یک اکیپ سیار توسط این اداره تعیین شده است.

امین درا افزود: اکیپ ثابت به مدت سه روز و در ۲ نوبتصبح و عصر در کشتارگاه دام روستای دفاری مستقر خواهد بود.

هشدار نسبت بیماری تب کریمه کنگو

وی ادامه داد: با توجه به هشدارهای قبلی و نیز با در نظر گرفتن حجم وسیع کشتار دارم در شهرستان به سلاخان  و حمل کنندگان گوشت قربانی توصیه می شود از تجهیزات بهداشتی مانند چکمه، دستکش، ماسک و غیر آن استفاده کنند.

رئیس دامپزشکی قشم اظهار داشت: با توجه به اینکه بیماری تب کریمه کنگو در دام هیچگونه علامتی ندارد، مردم ضرورت پیشگیری از آن به طور جدی بگیرند.

وی افزود: به منظور از بین رفتن عامل بیماری تب کریمه کنگو گوشت قربانی قبل از توزیع و مصرف باید به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب‌های خلیج فارس گسترده شده‌است.

۷۵۰۰