تهران-ایرنا- نتایج یک مطالعه جدید از ارتباط مصرف بالای غذاهای پایه گیاهی و مصرف به نسبت پایین گوشت قرمز با سلامت سیستم قلبی و عروقی، پرده برداشت.

به گزارش روزنامه دیلی میل، همانطور که مطالعات نشان می‌دهد مصرف کمتر گوشت حیوانات نه تنها برای سلامت زمین بلکه برای سلامت انسان نیز مفید است. شواهد فزاینده حاکی از آن است که یک رژیم غذایی پایه گیاهی به حفظ سلامت سیستم قلبی و عروقی انسان کمک می‌کند.

نتایج دو مطالعه مجزا که به تازگی در این زمینه انجام شده است، نشان داد مصرف بیشتر خوراکی‌های پایه گیاهی خطر نارسایی قلبی را تا ۴۰ درصد و خطر ابتلا به بیماری قلبی را نیز به همان نسبت کاهش می دهد.

نتایج یک مطالعه جدید که در مجله American Heart Association منتشر شد، یک بار دیگر این نتایج را تایید کرد؛ محققان در ضمن این تحقیقات دریافتند که مصرف بیشتر سبزیجات، حبوبات، آجیل و غلات سبوس‌دار و مصرف کمتر محصولات حیوانی مرگ و میر ناشی از حمله قلبی یا دیگر بیماری‌های قلبی و عروقی را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد. 

یافته‌های این مطالعه همچنین نشان داد که خطر بروز حمله قلبی، سکته مغزی و یا نارسایی قلبی در افرادی که بیشترین میزان مصرف خوراکی‌های پایه گیاهی را دارند، ۱۶ درصد کمتر از سایرین است.