آمارهای انجمن تولید کنندگان فولاد ایران گویای آن است که واردات فولاد میانی (خام) به یک هزار تن رسید که در مقایسه با سه ماهه ابتدایی ۹۷ کاهش ۸۳ درصدی داشته است.
مجموع مقاطع طویل فولادی وارداتی (تیرآهن، میلگرد، نبشی ، ناودانی و سایر مقاطع) در دوره این گزارش نسبت به سه ماهه نخست پارسال ۳۷ درصد کاهش نشان می دهد و از ۳۷ هزار تن در سه ماهه ابتدایی سال ۹۷ به ۲۷ هزار تن در نخستین فصل امسال رسید.
«تیرآهن، میلگرد، نبشی و ناودانی و سایر مقاطع» در سه ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه پارسال به ترتیب ۴۳، ۲۵ و ۲۲ درصد کاهش نشان می دهد.
برپایه این جداول آماری، مجموع مقاطع تخت فولادی( ورق گرم، ورق سرد و پوششدار) وارداتی در سه ماهه ابتدایی امسال به رقم ۶۸ هزار تن رسید و در مقایسه با ۲۵۶ هزار تن عملکرد مدت مشابه در سال ۹۷ کاهش ۲۷۶ درصدی دارد.
برابر این بررسی، واردات ورق گرم، سرد و پوششدار هم در دوره این بررسی نسبت به سه ماهه ابتدایی سال ۹۷ کاهش نشان داشته است.
همچنین شمش های فولادی ( بیلت و بلوم) وارداتی در دوره سه ماهه ابتدایی امسال نسبت به مدت مشابه در سال ۹۷ کاهش ۸۰ درصدی یافت.
به گزارش ایرنا، کل تولید فولاد میانی ( خام) در سه ماهه نخست امسال ۶ میلیون و ۶۳۸ هزار تن بود که در مقایسه با ۶ میلیون و ۲۹۸ هزار تن سه ماهه بهار ۹۷ رشد پنج درصدی را نشان می دهد.
علاوه براین کل محصولات فولادی نیز در سه ماهه ابتدایی سال ۹۸ پنج میلیون و ۲۷۱ هزار تن ثبت شد که در مقایسه با چهار میلیون و ۵۵۹ هزار تن عملکرد سه ماهه نخست ۹۷ رشد ۱۷ درصدی داشت.
میزان صادرات فولاد میانی و محصولات این بخش هم در سه ماهه ابتدایی امسال به ۲ میلیون و ۱۸۳ هزار تن رسید که از این رقم یک میلیون و ۴۲۵ هزار تن سهم شمش و ۷۵۸ هزار تن محصولات بود که در بخش محصولات نسبت به مدت مشابه پارسال رشد ۲۰ درصدی را نشان می دهد.