به گزارش اسکای نیوز عربی، بن زاید این سخنان را در دیدار با "سلمان بن عبدالعزیز" پادشاه سعودی گفت.
ولیعهد ابوظبی در این دیدار که با حضور "محمد بن سلمان" ولیعهد سعودی صورت گرفت، مدعی شد: عربستان ستون اصلی امنیت و ثبات منطقه در برابر با چالش ها و تهدیداتی است که خاورمیانه را تهدید می کند.
سفر بن زاید به ریاض چند روز پس از آن صورت می گیرد که درگیری خونین میان نیروهای تحت امر امارات و عربستان در عدن در جنوب یمن چندین کشته بر جای گذاشته است.
شهر عدن از روز شنبه شاهد درگیری های خونین بود که در نهایت، نیروهای شورای انتقالی جنوب یمن، کاخ ریاست جمهوری معاشیق در این شهر را تصرف کردند و عملاً دولت "عبدربه منصور هادی" رئیس جمهوری فراری یمن که مورد حمایت سعودی است، کنترل خود را بر تنها پایگاه اصلی دولتش از دست داد.
درگیری های شدیدی میان نیروهای شورای انتقالی جنوب یمن که یک گروه جدایی طلب و خواستار تشکیل کشوری به نام یمن جنوبی است با نیروهای رئیس جمهوری فراری این کشور که پس از اشغال عدن توسط نیروهای سعودی و اماراتی دولت خود را در این شهر مستقر کرد، روز چهارشنبه گذشته آغاز شد.
"هانی بن بریک" نایب رئیس شورای انتقالی جنوب از نیروهای این شورا خواست تا به کاخ معاشیق عدن که در کنترل نیروهای منصور هادی بود، حمله و آن را به تصرف خود درآورند.
نیروهای موسوم به کمربند امنیتی که شاخه نظامی شورای انتقالی جنوب و تحت حمایت مستقیم امارات متحده عربی قرار دارند، موفق شدند در چهار روز گذشته ابتدا مناطق نظامی، پادگان ها و مراکز حیاتی شهر عدن و پس از آن با محاصره قصر ریاست جمهوری عدن این قصر را که در واقع مرکز حکومت منصور هادی به شمار می آید تسخیر کنند.
پس از تحولات روز شنبه گذشته که یکی از مرگبارترین درگیری های چند روز اخیر در عدن بود، وزارت خارجه دولت منصور هادی با صدور بیانیه ای شورای انتقالی جنوب را گروهی جدایی طلب و کودتاچی خواند که در تلاش است تا دولت مستقر در عدن را سرنگون کند.
از سوی دیگر، ائتلاف سعودی نیز پس از تحولات روز شنبه در عدن به شورای انتقالی تا بامداد یکشنبه مهلت داد تا با پایبندی به آتش بس از تمامی نقاطی که ظرف چهار روز گذشته به کنترل خود در آورده، عقب نشینی کند؛ در غیر این صورت با برخورد نظامی مواجه خواهد شد.
در مقابل، شورای انتقالی جنوبی نیز اعلام کرد که تنها حاضر به اجرای آتش بس است و به دیگر خواسته های ائتلاف سعودی عمل نمی کند.
اکنون دولت منصور هادی در عمل، کنترلی بر عدن به عنوان مرکز اصلی قدرت خود در یمن ندارد و تصمیم گیری در مورد سرنوشت این شهر به صورت مستقیم بر عهده عربستان سعودی و امارات متحده عربی خواهد بود. هرچند به نظر برخی تحلیلگران، سقوط عدن نوعی تقابل میان ریاض و ابوظبی است و باعث شکاف بیشتر در ائتلاف سعودی- اماراتی می شود.