براساس معاملات امروز بیش از چهار میلیارد و ٢٩١ میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش ١٠ هزار و ٩٨٦ میلیارد ریال در ٣٢٦ هزار نوبت داد و ستد شد.
همچنین شاخص کل (هم وزن) با ٧٢٢ واحد افزایش به ٦٧ هزار و ١٦٥ واحد و شاخص قیمت (هم وزن) با ٤٨٤ واحد رشد به ٤٥ هزار و ١٦ واحد رسیدند.
شاخص آزاد شناور نیز یک هزار و ٤٨٥ واحد افزایش به رقم ٢٩١ هزار و ٣٨٢ واحد رسید، شاخص بازار اول ٨١٧ واحد و شاخص بازار دوم ۲ هزار و ٧٩٢ واحد افزایش داشتند.
علاوه بر این در بین تمامی نمادها، شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه) با ٢٨٣ واحد، مخابرات ایران (اخابر) با ٢٤١ واحد، فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) با ١٢٧ واحد، خدمات انفورماتیک (رانفور) با ١٢٦ واحد، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران (حکشتی) با ١٢٤ واحد و پتروشیمی پارس (پارس) با ١٠٥ واحد
بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص کل داشتند.
صنایع پتروشیمی خلیج فارس (فارس) با ١٩٤ واحد، معدنی و صنعتی چادرملو (کچاد) با ١٠٠ واحد، گروه مپنا (سهامی عام) (رمپنا) با ٩٩ واحد و پالایش نفت تهران (شتران) با ٧١ واحد از جمله گروههایی بودند که افت شاخص بورس را رقم زدند.
برپایه این گزارش، در بین نمادهای امروز نماد بانک تجارت، سایپا، گروه مپنا (سهامی عام)، نوسازی و ساختمان تهران، پارس خودرو، داده گستر عصر نوین (های وب) و فولاد مبارکه اصفهان در گروه نمادهای پربیننده قرار داشتند.
گروه شیمیایی در معاملات امروز صدرنشین برترین گروههای صنعت شد و در این گروه ١٢٠ میلیون و ١٧ هزار برگه سهم به ارزش یک میلیارد و ٢٥ میلیون ریال داد و ستد شد.
آخرین وضعیت شاخص فرابورس
شاخص فرابورس نیز امروز نزیک به ٢٩ واحد رشد داشت و بر روی کانال سه هزار و ٤٦٧ واحد ثابت ماند.
همچنین در این بازار یک میلیارد و ٩٤٦ میلیون برگه سهم به ارزش بیش از ١١ هزار و ٥٤٤ میلیارد ریال داد و ستد شد.
در بین تمامی نمادها، فولاد هرمزگان جنوب ( هرمز)، ذوب آهن اصفهان (ذوب)، نیروگاه زاگرس کوثر(بزاگرس)، نفت ایرانول (شرانول)، شرکت آهن و فولاد ارفع (ارفع) و نفت پاسارگاد (شپاس) بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص این بازار داشتند.
پتروشیمی مارون (مارون)، سنگ آهن گهرزمین (کگهر) و توسعه و عمران استان کرمان (کرمان) هم مانع از رشد بیشتر این شاخص شدند.