ایرج شجاعی روز سهشنبه در اولین جلسه کارگروه برنامهریزی مهاباد افزود: اعتبار اختصاص یافته در قالب طرحهای تعریف شده برای هریک از ارگانهای این شهرستان در راستای توسعه و بهبود زیرساختهای خدماتی تخصیص پیدا میکند.
وی ادامه اداد: ۲۵ سرفصل برای توسعه عمران مهاباد در نظر گرفته شده که بخشهای حمل و نقل، آموزش و پرورش و خدمات درون شهری بیشترین اعتبار را به خود اختصاص داده است.
شجاعی اضافه کرد: مسوولان نیازها و توجیه منطقی طرحهای نهادهای خود را در صورت نیاز بیشتر به منابع مالی منعکس کنند تا بتوان از دیگر محلها برای تامین اعتبار اقدام کرد.
وی با بیان اینکه این اعتبار اختصاص یافته تنها مربوط به منابع تملک دارایی است، گفت: بودجههای ویژه دیگری نیز شامل اعتبارات توزیع نشده، اعتبارات ملی، استانی در مراحل بعدی به این شهرستان اختصاص خواهد یافت.
فرماندار مهاباد تاکید کرد: با توجه به محدود بودن منابع اداره باید نیازها و پروژههای اجرایی خود را بر اساس اولویت تعریف کنند.
وی همچنین از دستگاههای اجرایی شهرستان خواست حداکثر اعتبار ملی را از ادارات کل برای اجرای سریعتر طرحهای عمرانی جذب کنند.
شجاعی ضمن انتقاد از طولانی بودن تشریفات اداری برای تخصیص اعتبار هم افزود: بیشتر پروژهها به علت گذشت زمان و بالا رفتن هزینهها از لحاظ ریالی دچار مشکل میشود که نیاز است برای حل این مشکل تدابیری اتخاذ شود.
دبیر کمیته توسعه و برنامه ریزی مهاباد هم در این جلسه بیان کرد: ملاک توزیع اعتبارات تملک دارای در شورای برنامهریزی توسعه آذربایجانغربی بر اساس سهم جمعیتی و شاخصهای توسعهیافتگی هر شهرستان در نظر گرفته شده است.
«پیام صحت» کل اعتبار تملک دارایی استان را ۹ هزار میلیارد را عنوان کرد و اظهار داشت: سال گذشته ۲۳۴ پروژه شامل ۱۱۰ طرح احداث، ۳۱ طرح توسعه، ۷۸ طرح تعمیر، هشت طرح خدماتی و چهار طرح مطالعه با اعتبار ۴۸۰ میلیارد ریال از محل تملک و دارایی در مهاباد اجرا شده که ۴۹ درصد این مبلغ تاکنون اختصاص یافته است.
وی افزود: نیازهای هریک از ادارهها براساس اولویتهایی که خودشان تعیین میکند به شورای برنامهریزی توسعه استان انعکاس داده میشود.
در ادامه مسوولان هر یک از ارگانهای دولتی در مورد مشکلات مالی و کمبودهای اعتباری خود برای تکمیل طرحهای خود گزارشی ارایه کردند.
مهاباد با ۲۳۷ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی قرار دارد.
۹۹۰۳/ ۳۰۲۰/۳۰۷۲