سید عبدالمجیدشریفزاده در حاشیه برگزاری «نمایشگاه و فروش آثار هنرمندان کارگاه سفال » گفت: طی سال های اخیر مصوبه ای از هیات امنای پژوهشگاه مبنی بر موافقت آنها از طرح برگزاری نمایشگاهی از هنرهای سنتی و آثار تولیدی هنرمندان دریافت شد.
وی افزود: برای برگزاری این نمایشگاه هیات کارشناسی ارزشیابی، تمامی آثار تولید شده توسط هنرمندان مجموعه هنرهای سنتی را ارزشگذاری کرده و اعضای هیات مدیره آثار را بررسی و کیفیت کارها را مشخص می کنند.
به گفته رییس گروه پژوهشی هنرهای سنتی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، این طرح سه گروه عمده، آثار موزه ای، آثار نمایشگاهی و آثار فروش را شامل می شود.
وی بیان داشت: در آغاز برای اجرای این طرح و برگزاری نمایشگاه، کارگاه سفال انتخاب و حدود ٥٠٠ اثر در این راستا به گروه کارشناسی ارجاع و طی جلسات مختلف، آثار توسط اعضای گروه کارشناسی بررسی، تفکیک وارزشگذاری شد.
شریف زاده گفت: در این بررسی، تعدادی از آثار به عنوان آثار موزه ای، تعدادی به عنوان آثار نمایشگاهی و حدود ۱۰۰ اثر هم برای فروش در نظرگرفته شد.
وی اظهار داشت: آثار موزه ای تحویل امین اموال مجموعه شد که ثبت و شماره می شود. آثار نمایشگاهی جزو آثاری هستند که ما می توانیم آنها را در نمایشگاه های مختلف عرضه و بعدها مورد ارزیابی قرار دهیم.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری وی تصریح کرد: این نمایشگاه به عنوان نخستین نمایشگاه فروش آثار تولید شده در کارگاه سفال گروه هنرهای سنتی با قیمت گذاری، شناسنامه دار کردن و عرضه ۱۰۰ اثر هنری برای نمایش و فروش توانست گام موثری در حوزه هنرهای سنتی کشور بردارد.
وی یادآور شد: هیچ یک از آثار عرضه شده نمونه دوم نداشته و منحصر به فرد هستند. حفظ و احیا، نمونه سازی و خلاقیت ها از جمله وظایف مربوط به این گروه است.
نمایشگاه آثار هنرمندان گروه هنرهای سنتی پژوهشگاه تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه ٢٣ مردادماه در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برقرار است.