ساری- ایرنا- نماینده مقام معظم رهبری در قرارگاه بازسازی مناطق سیل‌زده گفت: مردم و مسئولان در ارائه خدمات به سیل‌زدگان انقلابی عمل کردند و این کار انقلابی نشانه قدرت ایران در انجام کار جهادی است.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، علی آقا محمدی عصر سه شنبه در جلسه  قرارگاه باز سازی مناطق سیل‌زده مازندران در ساری افزود: باید رضایت مردم در گرفتن خدمات بی نظیر دولتی و مردمی در سیلاب اخیر بدرستی اطلاع رسانی شود.

وی با تاکید بر این نکته که کارها باید به صورت جامع تکمیل و سپس رسانه ای شود، گفت: حتما اطلاع رسانی وسیعی باید انجام و قدردانی از مدیریت جهادی و حضور مردم و کمک های آنان در سیلاب برجسته شود.

آقامحمدی افزود: متاسفانه در چند سال اخیر حمله به مدیران نظام جمهوری اسلامی زیاد شده است و ذهن مردم نسبت به مدیران زیاد مثبت نیست که علت شکل گیری آن هم کم کاری و بی مسئولیتی برخی از مدیران بوده است و امروز بهترین زمان برای تغییر چنین ذهنیتی علیه مسئولان است چرا که آنان به همراه مردم در سیلاب بهاری کار جهادی و انقلابی کردند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: حتما باید منطبق بر واقعیت ها در ارائه خدمات به مردم سیل زده و باز سازی و اصلاح زیرساخت ها  اطلاع رسانی شود تا ذهنیت افکار عمومی نسبت به مدیریت کشور تغییر کند.

وی افزود: خیلی از کارها و کمک ها را مردم انجام دادند و لازم است مدیران کمک های مردم را بیشتر از همیشه برجسته سازی و اطلاع رسانی کنند.

آقامحمدی به مقوله رونق تولید و اقتصاد مقاومتی مورد نظر مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: باید اهمیت حضور و مشارکت مردم در امر رونق تولید و اقتصاد مقاومتی را فراخوان عمومی و مردمی کنیم تا حرکت در این زمینه ها شتاب بگیرد .

وی توضیح داد: مدیران باید از مدل فعالیت اداری همانند ارائه خدمات در سیلاب اخیر خارج شوند و همه منویات رهبری در اقتصاد مقاومتی نیز همین است که مدیریت جهادی صورت گیرد تا مدل اداری شکسته شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: امروز نیز به دلیل صداقت ملت و رهبری، قدرت های جهانی که  همه چیز را در اختیار دارند ،نمی توانند کاری کنند. آنان بدترین جنگ اقتصادی علیه ایران را انجام دادند و ۳۰ میلیارد دلار نیز تراز اقتصاد کشورمان را به  هم ریخته اند به طوری که ارزش پول کاهش یافت، صادرات نفت از دور خارج شد ،اما اکنون وضعیت اقتصادی کشور به درایت رهبری و کار جهادی مدیران نظام تا حد زیادی به نقطه آرامش رسیده است.

وی از کشاورزی به عنوان مهمترین ظرفیت در رسیدن به رونق تولید یاد کرد و افزود: باید سرمایه گذاری زیادی  را با  زنجیره سازی در حوزه کشاورزی کشور انجام بدهیم و مازندران بیشترین و مهمترین ظرفیت را در این بخش دارد. باید ظرفیت های ملی را توسعه بدهیم تا رشد منفی اقتصاد زمین خورده را جبران کنیم که این جبران در حال انجام و حتی احساس نیز شده است.

مازندران نخستین نقطه در کشور بود که از ۲۶ اسفند ماه سال ۹۷ سیل ویرانگری را تجربه کرد، سیلی که بعدها نیمی از استان های کشور را درگیری خود نمود.

علاوه بر سیل و سیلاب اواخر اسفند، شهروندان مازنی فروردین ماه ۹۸ نیز بار دیگر در کنار میزبانی از گردشگران نوروزی شاهد جاری شدن سیل و سیلاب در مناطق مختلف بودند به گونه ای که در این دو مرحله ۱۳ شهرستان استان درگیر بحران شدند و برابر برآوردهای صورت گرفته بیش از ۱۷ هزار میلیارد ریال به بخش های مختلف خسارت وارد شد.

طبق اعلام معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران فردا چهارشنبه بیست و سوم مرداد ماه با حضور نماینده مقام معظم رهبری ، نماینده وزارت اطلاعات ، نماینده بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و مشاور وزیر کشور از مناطق سیلزده استان به صورت میدانی بازدید می شود.

۶۹۹۰/۱۶۵۴