مشهد- ایرنا- نخستین دوره آموزشی مجریان و دست اندرکاران انتخابات مجلس شورای اسلامی و میان دوره ای مجلس خبرگان رهبری استانهای خراسان رضوی، خراسان جنوبی، خراسان شمالی و قزوین در مشهد آغاز شد.

دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور روز چهارشنبه در مراسم آغاز به کار این دوره آموزشی که در استانداری خراسان رضوی برگزار شد گفت: هدف از برپایی این طرح آموزشی ارتقای سطح دانش عوامل اجرایی انتخابات، یکسان سازی آموزش برای عوامل اجرایی و پیشگیری از خطاها در سه مرحله قبل، حین و پس از انتخابات است.

سید اسماعیل موسوی افزود: از دی ماه سال گذشته نشست های آسیب شناسی انتخابات برگزار شده است و بر  اساس این مطالعات ۴۸ درصد از خطاها مربوط به روز انتخابات و درون شعبه های احذ رای روی داده است که تنها با آموزش این نواقص رفع خواهد شد.

وی ادامه داد: انتخابات الکترونیک از جمله مسائلی  است که در این دوره آموزشی به آن پرداخته  می شود که با تفاهم با شورای نگهبان در برخی شهر ها و حوزه ها انتخابات تمام الکترونیک برگزار خواهد شد که این فرایند نوید بخش سلامت انتخابات باشد.

دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه تعرفه های اخذ رای این دوره از انتخابات مطابق با انتخابات الکترونیک طراحی شده است گفت: تعرفه ها طراحی شده و شورای نگهبان تایید کرده و به زودی  آماده چاپ خواهد بود و زودتر از حد معمول در اختیار عوامل اجرایی قرار خواهد گرفت.

موسوی افزود: با محدویتهای آموزشی در مدت ۹ روزه  آموزش به اعضای شعبه  و نمایندگان فرماندار و دیگر عوامل رو به رو هستیم از این رو  از هر شهرستان یک نفر برای آموزش شهرستان انتخاب و آموزش خواهد  دید.

وی ادامه داد: مدیران کل سیاسی و انتخابات استانهای تهران و البرز و قزوین نیز در این نشست حضور دارند و امید است دوره آموزشی کنونی کمک موثری برای برگزاری بهتر انتخابات پیش رو باشد.

استاندار خراسان رضوی نیز در سخنانی گفت: مشی سیاسی ما میانه روی و مطابق با مرام مقتدای شیعیان حضرت علی (ع) است.

علیرضا رزم حسینی افزود: تنها استانی هستیم که خانه احزاب در آن راه اندازی شده و با وجود فعایتهای گوناگون در استان احزاب سیاسی نیز به فعالیت مشغولند.

وی با بیان اینکه در حوزه توسعه با چالشهای پیش روی نظام اداری مواجه هستیم گفت: تمرکز گرایی و عدم انسجام دستگاه های اجرایی در مقوله پیشرفت و وجود دعواهای سیاسی موجب شده آنچنان که شایسته انقلاب اسلامی است حرکت نکرده باشیم.

استاندار خراسان رضوی گفت: بر اساس اعلام سالانه رهبر انقلاب چالش اصلی کشور توسعه اقتصادی است لذا مبحث مثلث توسعه اقتصادی را مبتنی بر آموزه های دینی در استان راه اندازی کرده ایم و بر این اساس کارگزاران حکومتی اعم از  همه ارکان حکومت، نمایندگان مجلس، دستگاه قضایی، ائمه جمعه و سرمایه گذاران و کارآفرینان در سایه امنیت اضلاع این مثلث را تشکیل می دهند.

رزم حسینی افزود:با همگرایی و هم افزایی همه ارکان حکومت می توان لااقل در حوزه استان ها با مردمی متمکن و دیندار در راستای انقلاب اسلامی و مسیر توسعه یافتگی حرکت کرد.

وی با انتقاد از نظام اداری پیر و ناکارآمد کنونی ادامه داد: طی ۹ ماه گذشته ۹۲۰ هزار میلیارد ریال تفاهم نامه اقتصادی در استان امضا کرده ایم و نمایندگان دستگاه قضایی، ائمه جمعه و نمایندگان مجلس این تفاهم نامه ها را امضا کرده اند.

استاندار خراسان رضوی  به خط انتقال آب دریای عمان به استان های شرق کشور اشاره کرد و گفت: اجرای این طرح مدیریت آب و خاک را می طلبد و هم اکنون با قوت در حال اجراست.

رزم حسینی افزود: ۱۰۰ هزار حلقه چاه بعد از انقلاب اسلامی در کشور حفر شد اما این امکانات و آورده های کشاورزی برای ۲۰ درصد فعالان این حوزه بوده است که ساکنان روستایی نیستند و مسئولان بخش کشاورزی برای این عدم تعادل باید پاسخگو باشند که موجب مهاجرت بی رویه از روستاها شده است.

۳۲۲۱/۱۹۲۲