به گزارش پایگاه خبری مدیکال اکسپرس، محققان دانشگاه Edith Cowan در استرالیا با بررسی رژیم غذایی و اطلاعات بهداشتی ۵۳ هزار و ۴۸ نفر به مدت ۲۳ سال دریافتند افرادی که از رژیم غذایی حاوی ترکیبات فلاونوئید استفاده میکنند، کمتر در معرض سرطان و بیماریهای قلبی قرار دارند.
فلاونوئیدها فعالیت آنتیاکسیدانی دارند و با سرکوب التهاب از بسیاری بیماریها از جمله سرطان، بیماریهای قلبی، دیابت و پوکی استخوان جلوگیری میکنند. سیب، چای، انواع توت، میوههای درختی از قبیل لیمو، موز، پرتقال، گلابی، هلو، زردآلو، انواع آجیل و حبوبات، سویا، سبزیجات و ادویه جات حاوی این ماده غذایی هستند.
استفاده روزانه ۵۰۰ میلیگرم از این ماده غذایی برای سلامتی کافیست. محققان احتمال میدهند خاصیت ضد التهابی و بهبود عملکرد رگهای خونی منجر به تاثیر آن بر سلامتی میشود.
استفاده از این ماده غذایی به ویژه در افراد سیگاری توصیه شده است؛ گرچه فلاونوئید اثر مخرب سیگار را خنثی نمیکند، ولی منجر به بهبود عملکرد عروق خونی میشود.
نتایج این مطالعه در نشریه Nature Communications منتشر شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۲
تهران- ایرنا- مطالعات اخیر نشان میدهد مواد غذایی حاوی فلاونوئید مانند سپری محافظ در مقابل انواع سرطان و بیماریهای قلبی هستند.