مهدی صفوینژاد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در مجموع برای آبرسانی به این روستاها ۱۹۱ میلیارد و ۷۶۴ میلیون ریال هزینه شده است.
وی بیان کرد: برای اجرای این پروژهها ۲ هزار و ۴۹۲ متر حصارکشی، ۱۷ مورد ایستگاه پمپاژ، ۱۲ مورد پست برق و ۲ هزار و ۶۴۰ متر شبکه برق اجرا شده است.
وی مجموع خط انتقال این روستاها را ۸۶.۴ کیلومتر اعلام کرد و گفت: همچنین حجم مخازن ذخیره آب این روستاها چهار هزار و ۸۹۰ مترمکعب و شبکه توزیع ۲۹.۹ کیلومتر است.
مدیرعامل شرکت آبفار خراسان جنوبی افزود: فردا (پنجشنبه) با حضور وزیر نیرو مجتمع آبرسانی به پنج روستای ملکآباد، کوچ، کفکی، برزج، محمودآباد و زمانآباد شهرستان بیرجند با هزینهکرد ۵۸ میلیارد ریال به نمایندگی از سایر روستاها به بهرهبرداری میرسد.
وی بیان کرد: آبرسانی به روستاهای اوجاد و اسنان بیرجند، روستای خُرم خوسف، روستاهای نخاب، منند، فیزیک و آویجان درمیان، روستای اردکول و ولیآباد زیرکوه، روستای مشوکی و خوشاب سربیشه، روستای خسروآباد طبس و روستای کلاتهسنجی و سریخان نهبندان از دیگر پروژههای قابل افتتاح خواهد بود.
صفوینژاد گفت: از تیرماه سال گذشته تاکنون به ٣٣ روستای استان با هزینه کرد ۳۱۴ میلیارد و ۷۲۴ میلیون ریال آبرسانی شده است.
وی بیان کرد: در حال حاضر ۹۶۱ روستای خراسان جنوبی زیرپوشش شبکه آبرسانی هستند و آب شرب ۱۸ تا ۲۲ درصد جمعیت روستایی استان معادل ۴۵۰ روستا به صورت سیار و با تانکر تامین میشود.
از مجموع یک هزار و ۷۵۳ روستای دارای سکنه استان خراسان جنوبی ۹۵۰ روستا دارای شبکه آبرسانی هستند و از این تعداد ۱۰۰ روستا دارای تنش آبی بوده و قطعی پنج ساعته آب را در برخی ساعات شبانه روز تجربه میکنند همچنین ۱۴۸ روستای بالای ۲۰ خانوار جمعیت استان فاقد شبکه آبرسانی است و باید با تانکر سیار آبرسانی شوند.
۷۵۵۷*۳۰۲۸