به گزارش روز پنجشنبه شبکه خبری "الجزیره"، "اویحای مندلبلیت" دادستانی صهیونیستی قصد دارد در چند روز آینده برای "حاییم کاتس" وزیر رفاه رژیم صهیونیستی کیفرخواست کلاهبرداری و خیانت در امانت صادر کند.
کاتس 71 ساله با اتهاماتی مانند کلاهبرداری و خیانت در امانت و دادن اطلاعات مهم از داخل این رژیم به گرداننده سرمایه های خود و سوءاستفاده از این اطلاعات مواجه است.
دادستانی رژیم صهیونیستی اخیرا تحقیقاتی را درباره تعاملات کاتس با "مردخای بن آرای" تاجر و مدیر سرمایه های وی آغاز کرده بود.
کاتس عضو حزب راستگرای "لیکود" به ریاست "بنیامین نتانیاهو" است که از سال 2015 پست وزیر رفاه رژیم صهیونیستی را برعهده دارد.
طبق اعلام رسانههای رژیم صهیونیستی، کاتس پنجمین وزیر این رژیم است که علیه او کیفرخواست صادر خواهد شد. این رسانهها گزارش دادند که فهرست افراد متهم به فساد در کابینه رژیم صهیونیستی شامل نتانیاهو نخست وزیر، "آریه درعی" وزیر امور داخلی، "یعقوب لیستمن" وزیر بهداشت، "دیوید امسالم" وزیر اطلاع رسانی و حاییم کاتس وزیر رفاه است.
پلیس رژیم صهیونیستی "لیاکوف لتسمن" معاون وزیر بهداشت را نیز به تلاش برای ممانعت از تسلیم یک زن به دادگاه در استرالیا که متهم به سوءاستفاده جنسی از کودکان بوده، متهم کرده است.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی خود به کلاهبرداری، خیانت در امانت و پرداخت رشوه متهم است و احتمالا دادستانی پس از تحقیقاتی که از وی و همسرش انجام داده، در ماه اکتبر (مهرماه) آینده بعد از انتخابات این رژیم در ماه سپتامبر (شهریورماه) این اتهامات را به وی تفهیم کند.
پیش تر نتانیاهو از دادستانی رژیم صهیونیستی خواسته بود تا به دلیل برگزاری انتخابات مجدد پارلمان در ماه سپتامبر (شهریور ) جلسه استماع به زمان معقولی پس از برگزاری انتخابات موکول شود که با مخالفت دادستان مواجه شده بود.
خانواده نتانیاهو در طول ماههای اخیر درگیر چندین پرونده فساد مالی بوده و بارها اخبار آنها در صدر رسانهها قرار گرفته است؛ پروندههایی که در رسانهها به «پرونده ۱۰۰۰»، «پرونده ۲۰۰۰»، «پرونده ۳۰۰۰» و «پرونده ۴۰۰۰» معروف شده است.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی دستکم ۱۲ بار در پروندههای هزارگان خود، به بازجویان پلیس پاسخ داده که علاوه بر موارد مذکور، پرونده فساد مالی همسرش نیز در میان آنها است.
فقط در یکی از این موارد، نتانیاهو در یک بازجویی چهار ساعته در ماه اگوست به سوالات پلیس رژیم صهیونیستی در مورد پرونده ۴۰۰۰ یا «پرونده بِیزِک» پاسخ داد؛ پروندهای که تحقیقات در مورد آن از زمستان سال ۱۳۹۶ آغاز شد.
نتانیاهو در پرونده موسوم به ۴۰۰۰ متهم است به «شائول ایلوویچ» مالک شرکت «بِیزِک» میلیونها دلار تسهیلات مالی پرداخت کرده تا پایگاه خبری «واللا» وابسته به این سرمایه دار صهیونیست از او و همسرش حمایت رسانهای بهتری داشته باشد.
زمستان سال ۹۷ مندلبلیت دادستان کل رژیم صهیونیستی، حکم بازداشت و تحقیق از «نیرحیفیتز» سخنگوی خانواده نتانیاهو، «شلومو ویلبر» مدیر وزارت اطلاع رسانی این رژیم، الوویچ و دو تن از افراد خانواده او و مدیران بلندپایه شرکت بیزک را به اتهام فساد مالی و گرفتن رشوه برای پوشش رسانهای مثبت عملکرد نتانیاهو، کلاهبرداری و سو استفاده از اموال عمومی صادر کرد و پلیس این رژیم پس از بازداشت، آنان را مورد بازجویی قرار داد.
همچنین نتانیاهو در پرونده موسوم به ۱۰۰۰، متهم است که مبلغی حدود ۳۰۰ هزار دلار رشوه به عنوان هدیه از سوی سرمایه داران دریافت کرده است.
در پرونده ۲۰۰۰ نیز نخست وزیر رژیم جعلی صهیونیستی، متهم به زد و بند با «ارنون موزس» ناشر روزنامه معروف «یدیعوت آحارونوت» رژیم صهیونیستی بوده تا پوششی مثبت از او و فعالیتهایش در این روزنامه داده شود؛ در مقابل روزنامه «اسرائیل هیوم» یعنی رقیب یدیعوت آحارونوت نیز توسط دولت تحت فشار قرار گیرد.
پر سر و صداترین پرونده نتانیاهو اما به ۳۰۰۰ شهره است؛ پروندهای که مربوط به خرید سه زیردریایی آلمانی توسط رژیم صهیونیستی است و در سال ۱۳۹۵ جنجال زیادی به راه انداخت و برخی نمایندگان "کنیست" (پارلمان) و سیاستمداران اسرائیلی، نخست وزیر را به دلیل اعمال نفوذ و کسب منافع از مسألهای مرتبط با امنیت ملی رژیم اشغالگر و بودجه جنگی اسرائیل بشدت مورد انتقاد قرار دادند.