به گزارش حزب اعتماد ملی، محمدعلی افشانی روز جمعه در نشست سراسری بررسی چالشها و فرصتهای انتخابات اسفند، اظهار داشت: اینکه بگوییم چون فردی را معرفی کردیم، مردم رای میدهند، این طور نخواهد بود.
ّوی با بیان اینکه مشارکت در انتخابات یکی از شاخصهای توسعهیافتگی کشورها است، گفت: مردم وقتی مشارکت میکنند که حس کنند حضورشان موثر است.
شهردار سابق تهران یادآور شد: در حال حاضر نخستین قدم، تعامل مطلوب با شورای نگهبان و نهادهای حاکمیت است.
با مقاومت حداکثری و فعال مقابل آمریکا بایستیم
الیاس حضرتی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه این نشست، به تشریح وضعیت اقتصادی و شرایط بینالمللی کشور پرداخت و گفت: با توجه به شرایط موجود، یکی از راهکارهای بهبود اوضاع، استحکام داخلی است. در حال حاضر انفعال در صحنه بین المللی فایده ندارد، باید از ابزارهایی که داریم استفاده کنیم. تصمیم گرفته شده که در مقابل تهاجم آمریکا و برخی کشورهای منطقه، مقاومت حداکثری و فعال داشته باشیم.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: تاکتیکهای مختلفی برای این مقاومت فعال در نظر گرفته و با موفقیت اجرایی شد. در بحث اقتصادی هم با سیاستهایی که در نظر گرفته شد در حال حاضربه ثبات رسیدهایم.
حضرتی خاطرنشان کرد: ما نیاز به استحکام داخلی داریم و انتخابات، مهمترین فرصت در شکوفایی و ایجاد نشاط در کشور و رفع کدورتهاست. مشارکت مردم در انتخابات برخاسته از رقابت است و رقابت برخاسته از حضور قویترین تیمها است. نمیشود اعضای اصلی تیمها حذف شوند و رقابت و مشارکت حداکثری داشته باشیم.
وی تاکید کرد: حتما افراد صالحی خواهند بود که از آنها حمایت کنیم و نیاز به افراد غیر اصلاحطلب نیست.
قائم مقام حزب اعتماد ملی همچنین درباره اقدامات رئیس قوه قضائیه که موجب استحکام داخلی و جلب اعتماد عمومی میشود، گفت: تاکنون ابراهیم رئیسی اقدامات فوقالعاده مثبتی داشته که بسیار سازنده بوده است. ما از این اقدامات پشتیبانی میکنیم. آقای رئیسی بهخوبی از قوه قضائیه شروع کرده است. ما اگر قضات عادل و منصف و پاکدامن داشته باشیم همه به آن پناه میبرند، اما اگر آنجا مرکز فساد باشد دیگر هیچکس نمیداند چه کند.
سید رحیم ابوالحسنی، رئیس دفتر سیاسی حزب اعتماد ملی نیز در سخنانی در این نشست بر ضرورت مشارکت فعال در انتخابات تاکید کرد و گفت: مشارکت فعال انتخاب استراتژی مبتنی بر شرایط انتخاباتی است که میتواند حمایتی و یا انتقادی باشد.
وی راهبردها و رهنمودهای انتخاباتی دفتر سیاسی، برای دفاتر استانی حزب اعتماد ملی را تشریح و درخواست کرد استانهایی که مسئول دفتر سیاسی خود را انتخاب نکردهاند، نسبت به این موضوع اقدام کنند.
استراتژی ما مشارکت حداکثری است
محمدجواد حقشناس، عضو شورای مرکزی و رئیس کمیته انتخابات حزب اعتماد ملی نیز در این جلسه سناریوهای انتخاباتی را تشریح کرد و با بیان اینکه استراتژی ما مشارکت حداکثری است، گفت: اگر رد صلاحیت ها را با شدت قبل نداشته باشیم با توجه به وضعیت بینالمللی که داریم، انتخابات تبدیل به نمادی از انسجام ملی خواهد شد.
وی همچنین به چالشها و راهبردهای اصلی انتخابات پیش رو اشاره کرد.
اعضای حزب با رابطین شورای عالی همکاری کنند
اسماعیل گرامیمقدم سخنگوی حزب اعتماد ملی نیز در این نشست با بیان اینکه استراتژی تشکیلاتی اعتماد ملی حضور در شورایعالی سیاستگذاری اصلاحطلبان است، گفت: اگر در انتخابات حضور داشته باشیم در صحنه سیاست میمانیم، اما اگر تحریم کنیم هم این تحریم به فراموشی سپرده میشود و هم آینده سیاسی حزب را تحتالشعاع قرار میدهیم. از این رو نباید عرصه را خالی کنیم.
وی افزود: از اعضای حزب میخواهم با رابطین استانی شورایعالی همکاری کنند، چراکه رابطین تنها نقش رابط دارند و مهم، تعامل سازنده حزب با شورای هماهنگی و احزاب مختلف در استان است.
سخنگوی حزب اعتماد ملی تاکید کرد: برای تاثیرگذاری بیشتر باید تشکیلات را تقویت کرد. هرچه تدارک بیشتری داشته باشیم، تاثیر بیشتری خواهیم داشت. اجرای خوب و همت بالا، هر راهبردی را به موفقیت میرساند. ما وارد عرصهای میشویم که ۸۰ درصدش مبهم است، اما عرصه را خالی نمیکنیم.