سید علیمحمد موسوی روز شنبه در نشست مرکز خدمات سرمایهگذاری آذربایجانغربی افزود: این موضوع با تلاش همه نهادهای مرتبط با حوزه سرمایهگذاری انجام شده زیرا صیانت از سرمایه گذار از جمله مهمترین برنامههای این سازمان به شمار میرود.
وی اضافه کرد: جلب و جذب سرمایهگذاری نیز از جمله دیگر راهبردهای سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی فنی ایران است که در نتیجه کوششها، هر دو هفته بیش از ۲۰ پرونده درخواست سرمایهگذاری در کشور تصویب میشود.
وی بیان کرد: اکنون بازار کار مناسبی با وجود تحریمهای ظالمانه دشمنان در کشور راه افتاده و روز به روز شاهد بهبود فضای کسب و کار هستیم.
معاون وزیر اقتصاد و دارایی ادامه داد: یکی از مهمترین برنامههای سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی فنی ایران، سرمایه گذاری با هدف صادرات است که میتواند راهگشایی برای توسعه تجارت نیز باشد.
موسوی در خصوص آذربایجان غربی نیز گفت: روند خوبی در راستای توسعه فضای کسب و کار و همچنین جذب سرمایه گذار در این استان شکل گرفته ولی هنوز با نقطه مطلوب فاصله دارد.
وی افزود: با توجه به منابع خدادادی و ظرفیتهای کم نظیر آذربایجان غربی از جمله مرز مشترک با سه کشور، میزان سرمایه گذاری بسیار بیشتری برای این استان پیش بینی میشود که برای رسیدن به اهداف موردنظر در این بخش باید کارهای بسیار بیشتری انجام داد.
معاون وزیر اقتصاد و دارایی و رییس کل سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی فنی ایران برای بررسی وضعیت فعالیتهای سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذار مهمان مدیران اقتصادی و بخش خصوصی آذربایجان غربی است.
۸۱۳۷/۲۰۹۳