به گزارش خبرنگار ایرنا ، سید محمد جعفری روز شنبه در بازدید از خبرگزاری ایرنا در مازندران افزود: این اجارهای بودن نانواییها باعث شده تا مستاجران براساس شرایط اقتصادی خودشان مبادرت به پخت نان بکنند که این مساله بر کیفیت نان استان تاثیر گذاشته است .
وی ادامه داد : همچنین بالا بودن میانگین سرانه نانوایی در این استان به نسبت میانگین کشوری باعث شده تا فعالیت نانوایی ها صرفه و توجیه اقتصادی نداشته باشد .
میانگین کشوری سرانه نانوایی به ازای هر یکهزار و ۳۰۰ نفر یک نانوایی است که این سهم در مازندران به ازای هر ۷۵۰ نفر یک نانوایی می باشد.
وی ادامه داد : این مساله باعث شده تا میزان سرانه روزانه اختصاص آرد به هر نانوایی در مازندران ۴ الی ۵ کیسه باشد که این رقم در کشور ۸ تا ۱۰ کیسه است.
جعفری اضافه کرد : وجود این مسائل باعث شده تا ضمن عدم توجیه اقتصادی نانوایی ها در مازندران ، حدود ۶۰ درصد نانوایی های استان پائین ترین درجه بندی کیفیت یعنی درجه چهار داشته باشند.
/۱۸۹۹/۲۰۹۶