تهران- ایرنا- رژیم صهیونیستی که در درون سرزمین مورد ادعایش نظام آپارتاید برقرار کرده و در فلسطین مرتکب همه نوع نقض حقوق بشر و نسل‌کشی شده است، حتی از ورود اعضای دگراندیش کنگره آمریکا از بیم افشای ماهیت جنایتکارانه‌اش جلوگیری می‌کند.

ایلهان عمر زن مسلمان عضو مجلس نمایندگان آمریکا که قصد داشت به همراه رشیده طلیب همکار هم‌کیش و فلسطینی‌تبار خود به فلسطین و سرزمین‌های اشغالی سفر کند، روز گذشته از دروغ بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای لاپوشانی ترس خود از افشای ماهیت جنایتکارانه این رژیم پرده برداشت.

نتانیاهو روز پنجشنبه مدعی شد که این دو نماینده دمکرات کنگره آمریکا در درخواست خود برای سفر به فلسطین اشغالی به جای عبارت «اسرائیل» از نام «فلسطین» استفاده کرده‌اند و برخلاف رویه مرسوم در سفر اعضای کنگره ایالات متحده، قصد دیدار با هیچ مقام صهیونیست را نداشتند.

ادعای نتانیاهو در حالی است که این دو نماینده در اصل قصد سفر به سرزمین‌های فلسطینی را داشتند و یکی از برنامه‌های اصلی آنان بازدید از شهر الخلیل، روستاهای بادیه‌نشین و همچنین قدس شرقی بوده است.

عمر در رشته توئیتی ضمن افشای دروغ نتانیاهو، برنامه سفر خود را به صورت کامل توضیح داد و با تاکید براینکه هدف وی از این سفر نشان دادن «واقعیت اشغال» در فلسطین بوده، به افشای برخی از اقدام‌های جنایت‌کارانه صهیونیست‌ها در فلسطین پرداخت.

نماینده مسلمان کنگره آمریکا نوشت که دیدار با برخی اعضای کنست رژیم صهیونیستی (از جمله اعضای عرب آن) نیز در برنامه سفر آنان بوده که برخلاف ادعای نتانیاهو است.

وی تاکید کرد که روستاهای بادیه‌نشین در شرقی قدس به مدت دهه‌ها توسط بلدوزرهای رژیم صهیونیستی تخریب شده تا شهرک‌های صهیونیست‌نشین در آن ساخته شود؛ و این شهرک‌سازی‌ها که در تضاد با قوانین بین المللی است در دوره دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا تشدید شده است.

عمر که اصالتی سومالیایی دارد و در ۱۳ سالگی به آمریکا مهاجرت کرده با اشاره به برنامه دیدار خود از شهر «الخلیل» به وضعیت زندگانی فلسطینیان در این شهر اشاره و تاکید کرد که فلسطینیان مجبور به عبور و مرور در مسیرهای مشخص شده هستند که روی آن با تورهایی پوشانده شده تا از پرتاب زباله توسط شهرک‌نشینان صهیونیست در امان باشند.

در این سفر همچنین قرار بوده که گروه «شکستن سکوت» که از نظامیان پیشین صهیونیست تشکیل شده و هدفش انعکاس واقعیت‌های اشغال فلسطین است، این دو نماینده دمکرات را با واقعیت‌های زندگی شکنجه‌آمیز فلسطینیان در شهر الخلیل آشنا کند.

اما این نخستین  بار نیست که رژیم صهیونیستی از بیم آشکار شدن ماهیت جنایاتکارانه‌اش به روی افکار عمومی در آمریکا که به کمک لابی‌های یهودی از واقعیت‌ها به دو نگاه داشته شده، تلاش می‌کند تا از ورود اعضای کنگره برای دیدن وضعیت فلسطینیان جلوگیری می‌کند.

اوایل سال گذشته میلادی و همزمان با اوج کشتار فلسطینیان توسط نظامیان صهیونیست در روزهای اوج «راهپیمایی بزرگ بازگشت»، سه عضو مجلس نمایندگان آمریکا تلاش کردند برای دیدن این صحنه‌ها از نزدیک به غزه سفر کنند.

اما رژیم صهیونیستی از ورود آنان به فلسطین اشغالی ممانعت کرد و دولت ترامپ نیز به جای حمایت از نمایندگان قوه مقننه کشور خود، از جنایت‌های رژیم صهیونیستی پشتیبانی کرده و مسئولیت کشتار فلسطینیان توسط صهیونیست‌ها را بر عهده خود فلسطینیان دانست.

این راهپیمایی‌های مسالمت‌آمیز که از روز جمعه ۳۰ مارس ۲۰۱۸ میلادی با تصمیم ترامپ برای انتقال سفارت آمریکا در تل‌آویو به قدس آغاز شد و تاکنون ۳۲۰ فلسطینی طی این راهپیمایی‌ها به گلوله نظامیان صهیونیست شهید و بیش از ۳۰ هزار تن زخمی شده‌اند.

برخی کاربران توئیتر از جمله روزنامه‌نگاران و کارشناسان ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود این دو نماینده به فلسطین را با جلوگیری رژیم آپارتاید در آفریقای جنوبی از سفر نمایندگان سیاه‌پوستی آمریکایی به این کشور مقایسه کردند.

«ولید شهید» در پیامی توئیتری نوشت که رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی در سال‌های ۱۹۷۵، ۱۹۷۶ و ۱۹۸۵ به تعدادی از فعالان سیاسی، اقتصادی و نمایندگان کنگره آمریکا که سیاه‌پوست بوده‌اند، اجازه ورود به این کشور را نداده است.

جلوگیری رژیم صهیونیستی از ورود عمر و طلیب به فلسطین به قدری افتضاح‌آفرین بود که بزرگترین لابی یهودی در آمریکا «آیپک» هم با این اقدام مخالفت کرد و نوشت که همه اعضای کنگره ایالات متحده باید امکان بازدید از فلسطین اشغالی را داشته باشند.

این اقدام نتانیاهو سبب افزایش نگرانی‌ها در رژیم صهیونیستی پیرامون از دست دادن حمایت حزب دمکرات آمریکا از این شده است. دمکرات‌های کنگره آمریکا تهدید کرده‌اند در صورتی که رژیم صهیونیستی ورود عمر و طلیب به سرزمین‌های اشغالی را ممنوع کند، دیگر اعضای دمکرات نیز سفر برنامه ریزی شده خود را که با حمایت "آیپک" (لابی صهیونیستی در آمریکا) صورت می‌گیرد، لغو خواهند کرد.

همچنین احتمال استفاده دمکرات‌های از کمک‌های بی حساب و کتاب آمریکا به رژیم صهیونیستی به عنوان اهرم فشار در مقابل این رژیم وجود ندارد. خانم عمر در رشته توئیت افشاگرانه خود نوشت که سال گذشته ایالات متحده سه میلیارد دلار به رژیم صهیونیستی کمک کرده و به طعنه افزود که پیش‌فرض آن این است که این رژیم «تنها دمکراسی در خاورمیانه» باشد.

«برنی سندرز» سناتور ایالت ورمانت و نامزد دمکرات انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا نیز پس از این رویدادها پیشنهاد داد که اگر رژیم صهیونیستی بر تصمیم خود مبنی بر جلوگیری از ورود دو نماینده کنگره به سرزمین‌های اشغالی اصرار ورزد، از کمک‌های خارجی واشنگتن برخوردار نشود.

سندرز گفت: این ایده که یک عضو کنگره آمریکا نمی‌تواند از سرزمینی دیدن کند که ما با میلیاردها میلیارد دلار از آن حمایت می‌کنیم، به طور آشکار توهین شدید محسوب می‌شود.

فعالان سیاسی دمکرات نیز این اقدام رژیم صهیونیستی را آغازی برای بازنگری در «حمایت بی‌دریغ و بدون حساب و کتاب» آمریکا از این رژیم دانسته و خواستار پاسخگو کردن صهونیست‌ها پیرامون جنایت‌هایشان شدند.