مدیر معدن اکتشاف طلای شادان خوسف روز یکشنبه در این بازدید گفت: پروانه بهرهبرداری این معدن ۲۷ میلیون تن با عیار ۵۵ صدم سی پی ام است.
داوود رئیسی افزود: در این ارتباط یک بخش سیستم پرستیژ و بخش رگی پر عیار در برنامه پنج ماه قابل اکتشاف است.
وی بیان کرد: اکنون ۱۵ نفر نیروی بومی در این منطقه مشغول کار هستند و همچنین حفاری ۲۲ هزار متر توسط افراد خارجی انجام شده است.
نماینده شرکت سرمایه گذار معدن طلای شادان خوسف اظهار داشت: پروژه سخت و زمانبر است اما زمینه ایجاد اشتغال مستقیم ۲۰۰ نفر و غیرمستقیم یکهزار نفر را در صورت بهره برداری فراهم خواهد کرد.
وی عنوان کرد: به صورت پایلوت از رگههای پر عیار معدن فرآوری طلا انجام خواهد شد که عملیات واحد فرآوری تا یک ماه دیگر آغاز میشود.
رئیسی یادآور شد: نخستین شمش طلای معدن شادان پیشبینی شده است تا پایان سال تولید شود.
وی گفت: سرمایه گذار این معدن شرکت «کارند صدر جهان» است و تاکنون تمامی زیرساختها فراهم شده است، همچنین خط برق ۴۰۰ کیلوولت نیز به زودی تامین خواهد شد.
مدیر معدن اکتشاف طلای شادان خوسف افزود: ظرفیت کارخانه فرآوری طلای شادان نیاز به طرح مطالعاتی دارد چراکه از چند صد هزار تا چند میلیون تن بر مبنای تناژ امکان جابه جایی دارد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی اول مرداد امسال به خبرنگار ایرنا گفت: تاکنون پنج محدوده معدنی طلا در استان شناسایی شده و فرآوری این نوع ماده معدنی در دستور کار قرار گرفته است.
داود شهرکی افزود: کارخانه استحصال طلا با سرمایهگذاری بیش از ۸۰ میلیارد تومان در حوزه شهرستانهای نهبندان و خوسف به زودی احداث میشود.
استاندار خراسان جنوبی روز شنبه در سفری ۲ روزه وارد خوسف شد و ضمن بازدید از چند مجتمع کشاورزی و واحد تولیدی در این شهرستان با مردم روستاهای مختلف نیز دیدار کرد.
معتمدیان از کارخانه در حال ساخت چدن خوسف و معدن قلعه زری نیز بازدید و روند فعالیت این دو مجموعه صنعتی را از نزدیک بررسی کرد.
وی از دی ماه سال گذشته تا امروز به ۱۱ شهرستان استان سفر کرده که این سفرها مصوباتی داشته و دبیرخانه پیگیری آنها در معاونت عمرانی استانداری مستقر است.
استان مرزی خراسان جنوبی ۱۱ شهرستان دارد و مرکز شهرستان خوسف در ۳۶ کیلومتری بیرجند است.
شهرستان خوسف دارای ۲ بخش مرکزی و جلگه ماژان است.
۷۵۵۷* ۶۰۵۴