جلیل کوهپایه زاده روز یکشنبه در سمینار حرکت به سوی زیستبوم خلاق و نوآور سلامت (THL) که در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، افزود: دانشگاههای علوم پزشکی میتوانند مصرفکننده استارتاپی باشند.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی ایران چند سالی است که حرکت به سمت دانشگاههای نسل سوم را هدف اصلی خود قرار داده و در ایجاد زیستبومهای در حوزه سلامت رشد خوبی داشته است.
کوهپایه زاده خاطرنشان کرد: امروز ما میزبان استارتاپهای مختلف در حوزه سلامت دیجیتال هستیم و امیدواریم شرایطی ایجاد کنیم تا فناوران بتوانند ظرفیتهای خود را بیشتر نشان دهند.
وی تصریح کرد: در شرایط کنونی کشور که فضا برای استارتاپها مناسب است بتوانیم از آنها بیشتر استفاده کنیم و از تهدیدهای دوران تحریم با استارتاپها فرصت بسازیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: امیدواریم در شتابدهنده دیجیتال سلامت و مرکز رشد بتوانیم شرایط را برای فعالیت استارتاپها بیش از پیش آماده کنیم و بازار خوبی به ویژه در منطقه برای محصولات دانشبنیان در حوزه سلامت دیجیتال داشته باشیم.
در ادامه، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، دیروز در بازدید از دانشگاه علوم پزشکی ایران برای حمایت از ساخت ساختمان جدید مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی ایران، قول مساعد داد.
عباس متولیان افزود: شرکتهایی ادعا کردهاند که از سال ٢٠٣٠ اندامهای مصنوعی با سلولهای بدن انسان ساخته میشود و در حوزه فناوری سلامت، رشد زیادی در دنیا شاهد هستیم.