این رسانه شرق آسیا روز سه شنبه در مطلبی نوشت آمریکایی ها تلاش زیادی کردند تا حکم دادگاه جبل الطارق را برای آزادسازی این نفتکش به چالش بکشند اما هیچ کشوری با این سیاست واشنگتن علیه تهران همراه نشد.
گزارش می افزاید که سیاست فشار حداکثری بر ایران که راهبرد دولت آمریکا پس از خروج از برجام از یک سال قبل تاکنون است، تنها انزوای بیشتر واشنگتن را به دنبال داشته است و کشورها یکی پس از دیگری با تحریم و فشار مخالفت می ورزند.
این شبکه خبری تصریح کرد آمریکا می خواست این نفتکش را متعلق به سپاه پاسداران اعلام کرده و به آن برچسب فعالیت های تروریستی بزند در صورتی که حتی دولت جبل الطارق در بیانیه ای اعلام کرد که سپاه پاسداران در این منطقه و در اروپا و یا انگلستان یک سازمان تروریستی قلمداد نمی شود.
تایمز آسیا می نویسد برای انگلستان در چنین مقطعی همراهی با سیاست های آمریکا میسر نبود زیرا لندن به دنبال کاستن از تنش ها است و علاقه ای به رویارویی در تنگه هرمز و ایجاد بحران در این تنگه مهم و گذرگاه انتقال نفت ندارد.
این رسانه اضافه می کند که کشورها نمی خواهند سرنوشت خود را در ارتباط با ایران به راهبردهای تند و خطرناک آمریکا رقم بزنند و طبیعتا از خواسته های واشنگتن سرپیچی می کنند و آمریکا یک بار دیگر طعم تلخ شکست سناریوی فشار در برابر ایران را با آزادی این نفتکش چشید.
کشتی آدریان دریا که پیش از این گریس یک نام داشت، حدود ۴۵ روز قبل توسط نیروهای انگلیسی در جبلالطارق توقیف با طرح این ادعا که تحریمهای اتحادیه اروپا را نقض کرده است، توقیف شد.
دادگاه عالی منطقه جبلالطارق روز پنجشنبه ( ۲۴ مرداد) طی حکمی دستور رفع توقیف آدریان دریا را صادر و اعلام کرد: دیگر دلیلی برای نگه داشتن این نفتکش وجود ندارد، اما مقامهای آمریکایی تلاش کردند تا مانع از رفع توقیف «آدریان دریا» شوند و خواستار جلوگیری از حرکت آن شدند.
سرانجام روز یکشنبه دادگاه عالی جبلالطارق با این درخواست آمریکا مخالفت و آن را رد کرد و با توجه به هماهنگی و آماده سازی کشتی «آدریان دریا»، این نفتکش ایرانی روز دوشنبه از منطقه جبل الطارق خارج و وارد آبهای بین المللی شد.