بجنورد- ایرنا- معاون علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان شمالی گفت: چهار مرکز علمی و کاربردی این استان در سال تحصیلی جدید منحل یا واگذار می‌شود.

مهدی یوسفی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: این استان ۱۲ واحد علمی و کاربردی در شهرستان ها دارد که از این تعداد چهار مرکز طبق مصوبه شورای عالی اداری کشور منحل یا باید به بخش خصوصی واگذار شوند.

وی افزود: مرکز علمی کاربردی بهزیستی، جهادکشاورزی و دو مرکز علمی و کاربردی فنی و حرفه ای در مهر امسال باید منحل و یا به متقاضیان بخش خصوصی که شرایط را دارند واگذار شوند.

یوسفی با بیان اینکه در این زمینه هم اکنون دو متقاضی درخواست داشته اند گفت: شرایط آنان بررسی خواهد شد اگر شرایط لازم برای فعال کردن مراکز را داشته باشند به آنان واگذار می شود.  

معاون علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان شمالی اظهار داشت: مرکز آموزش علمی کاربردی در حوزه‌های خدمات، صنعت، کشاورزی، فرهنگ و هنر است و هم اکنون ۲ هزار و ۴۰۰ دانشجو در مراکز آموزش عالی در سطح شهرستان‌های استان در ۲۸ کد رشته در مقطع کارشناسی و ۴۶ کد رشته در مقطع کاردانی تحصیل می‌کنند.

وی با بیان اینکه بیشتر دانش آموختگان این مرکز آموزش عالی شاغل می‌شوند گفت: در برخی از رشته‌ها از جمله رشته متالورژی تولید آلومینیوم ۱۰۰ درصد فراگیران مشغول به کار شدند.

وی افزود: برخی از کد رشته‌ها در این دانشگاه از جمله متالورژی در گرایش تولید آلومینیوم انحصاری بوده است به همین علت تمام دانشجویان بعد از تحصیل دارای شغل خواهند شد.

یوسفی اظهار داشت: رشته های آسانسور، پله برقی، طلا و جواهرات نیز از جمله رشته هایی هستند که بعد از تحصیل دارای شغل خواهند شد.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: این مرکز مجری نظام آموزش عالی مهارت است که زیر نظر وزارت علوم تحقیقات و فناوری اداره می‌شود، هدف این دانشگاه ارتقای سطح مهارت شاغلان بخش‌های مختلف اقتصادی و افزایش مهارت‌های حرفه‌ای دانش آموختگانی که فاقد تجربه اجرایی هستند می‌باشد.

خراسان شمالی حدود ۴۰ هزار دانشجو دارد که در۴۰  مرکز آموزش عالی دولتی، غیردولتی و پیام نور مشغول به تحصیل هستند.

۳۰۰۷/ ۶۰۴۲