به گزارش شبکه خبری "الجزیره" قطر، وی این سوگند را در کاخ ریاست جمهوری در خارطوم خورده است.
نخست وزیر دوره انتقالی سودان گفت: باید برای ایجاد یک حکومت دمکرات تلاش کنیم و ما به تمامی اختلاف نظرها احترام می گذاریم.
حمدوک اضافه کرد: برنامه هایی برای حل مشکل تورم، تأمین کالاها و توجه به بخش های تولیدی تدوین خواهیم کرد.
نخست وزیر جدید سودان افزود: برخی مسائل مانند مشکل فقر و رایگان نبودن آموزش و بهداشت، مسائلی است که نمی توان با آن کنار آمد.
ساعاتی پیش از آن نیز نخستین جلسه شورای حاکمیتی سودان به ریاست "عبدالفتاح البرهان" پس از ادای سوگند اعضای این شورا در خارطوم پایتخت این کشور برگزار شد.
۹ تن از اعضای شورای حاکمیتی سودان سوگند یاد کردند.
البرهان برای ۲۱ ماه ریاست شورای حاکمیتی سودان را بر عهده خواهد داشت. پس از آن یکی از اعضای غیر نظامی این شورا به مدت ۱۸ ماه ریاست شورای حاکمیتی را بر عهده می گیرد.
شورای حاکمیتی سودان متشکل از ۱۱ عضو است که شش عضو غیرنظامی و پنج عضو نظامی دارد و قرار است تا برگزاری انتخابات و بمدت سه سال، اداره سودان را برعهده داشته باشد.
شورای حاکمیتی سودان جایگزین شورای نظامی انتقالی می شود که قدرت را پس از سرنگونی عمر البشیر رئیس جمهوری پیشین به عهده گرفته است.
شورای نظامی انتقالی و جریان اپوزیسیون "نیروهای آزادی و تغییر" شنبه گذشته در خارطوم سند قانون اساسی را با حضور سران برخی کشورها و هیأتهای رسمی از کشورهای عربی و سازمان های بین المللی امضا کردند.
پس از اعتراضات مردم سودان که به سرنگونی دولت البشیر در ۲۲ فروردین سال جاری ماه منجر شد، شورای نظامی سودان به ریاست عبدالفتاح البرهان موقتاً زمام امور این کشور را به دست گرفت، اما سودانی ها خواستار حاکمیت دولتی مدنی بودند و اعتراضات خود را به رهبری نیروهای ائتلاف آزادی و تغییر ادامه دادند.
اکنون پس از اعتراضات مردمی و مذاکرات پی در پی نظامیان و نیروهای حزب آزادی و تغییر، دو طرف با کمک میانجی های آفریقایی بر سر نحوه مدیریت دوره سه ساله انتقالی در سودان به توافق رسیدند.