تهران– ایرنا– استاد پیشکسوت هنر خوشنویسی و قائم‌مقام انجمن خوشنویسان ایران ضمن امیدبخش خواندن حضور بانوان در عرصه خوشنویسی، تاکید کرد: هزینه کردن برای آموزش مهارت‌های هنری به نسل جوان جهت آینده‌سازی کشورمان با استناد به دانش، انرژی و پویایی جوانان امروز؛ سرمایه‌گذاری به‌شمار می‌رود.

علی اشرف صندوق آبادی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا با اشاره به آنکه جوانان موتور محرک و مغز متفکر جامعه و رهبران و مدیران آینده به شمار می روند، گفت: بر همین اساس معتقدم هزینه برای آموزش مهارت های هنری نسل جوان برای آینده سازی کشورمان با استناد به دانش، انرژی و پویایی؛ نه تنها هزینه کرد نیست که بی شک سرمایه گذاری به شمار می رود.

قائم مقام انجمن خوشنویسان ایران ادامه داد: اساس سیاست گذاری اداره کل هنرهای تجسمی وزارت ارشاد در دولت تدبیر و امید در مسیر هدایت، حمایت و آموزش نسل هنرمندان جوانی قرار گرفته است که در آینده می ­توانند پرچم­دار هنر متعالی ایران به ویژه در شاخه هنرهای تجسمی باشند.

وی تاکید کرد: لازم است جوانان ما از هر فرصتی برای گردهمایی و به اشتراک گذاشتن فرهنگ­ ها، آداب، رسوم و سنن اقلیم خود با یکدیگر بیشترین بهره را ببرند.

صندوق آبادی خاطرنشان کرد: همراهی جوانان در سایه تعامل با استادانی که کوله باری از تعهد و تجربه را با خود حمل می‌کنند، باعث انتشار و انتقال دانش هنرهای ملی ایران مانند خوشنویسی به نسل آینده می شود و چنین بزنگاه هایی، فضایی صمیمانه و در عین حال لبریز از نگاه علمی برای جوانان و آینده‌سازان کشورمان را به ویژه در عرصه هنرهای تجسمی فراهم می سازد.

این پیشکسوت هنر خوشنویسی یادآور شد: تعامل و همراهی در رشد مسیر هنری جوانان، به مثابه رویکرد و حرکتی جهشی به شمار می‌رود. همچنین؛ امید، انگیزه، خواست، میل و اراده جوانان کشور برای قدم گذاشتن در مسیری که در آینده­ ای نه چندان دور آنها را در قامت استادان هنرهای تجسمی کشور معرفی کند، را افزایش می­دهد.

قائم مقام انجمن خوشنویسان ایران تصریح کرد: امروز سیاست این انجمن نیز بر مجموعه ­ای از فعالیت ­های هنرمندان سراسر کشور استوار است تا بتوانند از تمامی ظرفیت‌های استان­ها و هنرمندان شناخته شده ایران در قامت فعالیت آموزشی و توسعه هنر خوشنویسی بهره کافی را ببرند و بر خلاف سالیان گذشته تا حد امکان تمرکز خود را از تهران به عنوان پایتخت ایران دور کنند و در راستای افزایش زیرساخت­ ها و توسعه فضای هنری در سراسر کشور، از بستر پویای هنرهای تجسمی بهره ببرند.

به گفته صندوق آبادی؛ شاید در سال‌های نخستین انقلاب اقبال و استقبال مردم برای حضور، آموزش و حرکت در مسیر توسعه هنر خوشنویسی رشد بسیار چشمگیری داشت و در ادامه مسیر با کند شدن این رشد در مواردی شاهد سیر نزولی بودیم. اما طی چند سال اخیر به ویژه با حضور جوانان علاقمند در این عرصه، بار دیگر شاهد استقبال گسترده­ جوانان کشور به هنر خوشنویسی هستیم.

وی افزود: نکته مهم طی چند سال اخیر آن بوده است که میزان استقبال از هنر خوشنویسی چه در زمینه آموزش و چه در مسیر تعالی در این هنر و تبدیل شدن به استادان ممتاز و فوق ممتاز در عرصه هنر خوشنویسی میان بانوان ایرانی رشد چشمگیری داشته است، به حدی که امروز شاهد افزایش حضور بانوان هنرمند در رتبه­ های عالی هنر خوشنویسی در کشور هستیم.

صندوق آبادی گفت: این می‌تواند نویددهنده روزهای درخشانی در عرصه هنر خوشنویسی به عنوان یکی از هنرهای ملی کشورمان به شمار رود و قطعاً همراهی هنرمندان جوان با این هنر و به اشتراک گذاشتن نگرش و دانش علمی خود در رویدادهایی مانند جشنواره های هنرهای تجسمی در همراهی با استادان از یک سو و از سوی دیگر در سایه تلاش و ممارست­شان در رشد، فراگیری و توسعه هنر خوشنویسی ایران نقشی غیرقابل انکار دارد.