سارا بهراد روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: در این جشنواره ۱۵ داور نوجوان دختر و پسر به بررسی کیفیت و ارزیابی فیلمها وارائه نظرهای خود درباره ۱۰ فیلم سینمایی و انیمیشن می پردازند.
وی افزود: این داوران شامل ساینا کوهکن، عسل شکری، سارا عابدی، مهدی قنبر سرایی، علیرضا مختاریف شایان اصلی، محمدحسین جوادی، مهدی هادی، فاطمه قوی نژاد، زهرا قوی نژاد، آیلین ماسوری، تسنیم کردی، سوگل باقری، حدیث جواهری و محمد امین اکرمی هستند.
وی با بیان اینکه نتایج داوریها برای برنامهریزی در سالهای آتی مورد استفاده قرار میگیرد، ادامه داد: سیدهالین موسوی، نازنین فاطمه پهلوان زاده، امیرحسین مختاری، پریناز مهرآبادی و امیرحسین نوری نیز به عنوان داوران ذخیره انتخاب شدهاند.
به گزارش ایرنا، اکران ۱۰ اثر هنری سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان با هماهنگی سازمان امور سینمایی و سمعی بصری و بنیاد سینمایی فارابی عصر پنجشنبه در استان البرز آغاز شد.
این آثار تا روز دوشنبه چهارم شهریور به مدت پنج روز در ۲ نوبت از ساعت ۱۶ تا ۱۸ و ۱۸ تا ۲۰ در یکی از سالنهای پردیس سینمایی اکومال کرج روی پرده میروند.
آثار جشنواره فیلم کودک و نوجوان برای اکران در استان البرز شامل «داستانهای باغ جادویی آنتوان کرینگز» به کارگردانی آنتوان کرینگز و آرنود بورن از فرانسه، پویانمایی «بنیامین» به کارگردانی محسن عنایتی نوش آبادی از ایران، «جزیره گنج» به کارگردانی حمیدرضا لوافی از ایران، «قطار آن شب» به کارگردانی حمیدرضا قطبی از ایران، پویانمایی «جوانمردان» به کارگردانی علی احمدی از ایران است.
«بیست و سه نفر» به کارگردانی مهدی جعفری از ایران، «اینجا خانه من است» به کارگردانی خیرالله تقیانی پور از ایران، «منطقه پرواز ممنوع» به کارگردانی داساگر از ایران، «غر غرو وارد می شود» به کارگردانی آندرس کونوریه از مکزیک و «تورنادو» به کارگردانی سید جواد هاشمی از ایران دیگر آثار جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان برای اکران در البرز است.
سی و دومین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودک و نوجوان از ۲۸ مرداد تا چهارم شهریورماه ۱۳۹۸ (همزمان با عید سعید غدیرخم) برابر با ۱۹ تا ۲۶ آگوست ۲۰۱۹ با شرکت نمایندگانی از ۴۴ کشور در ۲ بخش «ملی» و «بین المللی» به دبیری علیرضا تابش در شهر اصفهان در حال برگزاری است.
معرفی آثار برتر سینمای کودک و نوجوان در عرصه ملی و بینالملل، زمینهسازی برای توسعۀ پایدار و متوازن سینمای کودک و نوجوان، زمینهسازی برای تبادل اندیشه و تعامل دستاندرکاران سینمای کودک و نوجوان، تلاش برای ارتقا کیفی و گسترش ضریب نفوذ سینمای کودک و نوجوان از طریق شناسایی ظرفیتها و بازیابی سرمایههای انسانی و فرهنگی و صاحبنظران و همۀ ارکان زنجیرۀ تولید، عرضه و ترویج صنایع فرهنگی از اهداف این جشنواره است.
جشنواره در بخشهای مسابقه سینمای بین الملل، مسابقه سینمای ایران، جایزۀ سیفژ، جایزه هیات داوران کودک و نوجوان بین الملل، جایزه شهید بهنام محمدی، جایزه ویژه زاون قوکاسیان، جایزه هیأت داوری کودکان و نوجوانان ایران و نمایشهای ویژه برگزار میشود.
در بخش جایزه شهید بهنام محمدی تندیس زرین اولین شهید نوجوان دوران دفاع مقدس به تهیه کننده یا کارگردان یک فیلم که با مضامین ایثار، دفاع مقدس، مقاومت و ارزشهای اسلامی تولید شده باشد، اهدا خواهد شد.
در بخش جایزه ویژه زاون قوکاسیان یک گروه داوری متشکل از منتقدان، فعالان فرهنگی و هنری و سینماگران اصفهان که از سوی دفتر جشنواره در استان برگزیده خواهند شد، به بهترین فیلم در بخش سینمای ایران، این جایزه را اهدا میکنند.
جایزه اصلی سازمان سیفژ (سازمان بینالمللی فیلمهای کودک و نوجوان) نیز به تشخیص هیأت داوران، به کارگردان و یا تهیه کننده بهترین فیلم بلند جشنواره اهدا خواهد شد.
همچنین هیأت داوران یک دیپلم افتخار نیز به یک فیلم کوتاه یا پویانمایی کوتاه اهدا میکند.
در این دوره آثار مورد توجه مبتنی بر آموزههای اعتقادی، اخلاق نیکو، سبک زندگی، احترام به نهاد خانواده و همنوعان، نشاط و شادی، امید و اعتماد به نفس، تلاش برای پیشرفت، مسئولیت پذیری اجتماعی، دوستی با طبیعت و آمادگی مخاطب برای مواجهه با چالشهای دنیای آینده است.
۷۵۳۲/ ۶۱۵۵