علیرضا نقوی روز شنبه در جشنواره قصهگویی میبد افزود: قصه خوب ، قصهای است که باعث بیداری ما شود و باید از قصهها با هم بودن ، دوست داشتن و محبت کردن را آموخت و درس زندگی را فرا گرفت.
وی ادامه داد: قرآن کتاب آسمانی ما یک عنوان مخصوص به نام احسنالقصص دارد چون ما با خواندن قرآن درهر بخش و سوره ای قصهای را میخوانیم ، قصههایی که بهترین آنها یوسف پیامبر است.
نقوی همچنین گفت:کتابهای فارسی نظیر کلیله و دمنه ، منطق الطیر، شاهنامه و ... همه سرشار از قصه است.
مسئول کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره ۲ میبد معروف به کانون ملا سکینه نیز گفت: این جشنواره در سطح شهرستان در حال برگزاری است و به دنبال آن قصه گوهای منتخب در مهرماه درجشنواره استانی و سپس در سطح کشوری داوری شده و قصه گوهای برترانتخاب میشوند.
فرزانه قاسمی با اشاره به این که مرحله شهرستانی بیست و دومین جشنواره قصه گویی درحال برگزاری است ، افزود: مرحله شهرستانی قصهگویی به مدت چند سال است که با هدف شناسایی و جذب قصه گویی های بومی برگزار میشود.
وی ادامه داد: امروز ۲۰ قصه گو درچهاربخش قصه گویان کودک و نوجوان، پدربزرگها و مادربزرگها ، زنان و مردان و مربیان قصه هایی را روایت کردند که بعدا با دعوت از انها وبا سطح بندی قصه گوها در جشنواره استانی شرکت میکنند.
وی میبد را پرچمدارقصهگویی از حدود بیست سال پیش عنوان کرد و اظهار داشت: هر ساله قصهگوهای میبدی رتبه های برتر را در سطح استان و کشور به دست میآورند.
به گفته قصهگوی میبدی که حدود چهار است که به علت علاقهای دارد به قصه گویی و اجرای نمایش روی آوردهاست ، با قصهگویی می توان هم به آرام کردن بچهها پرداخت وهم به آنها درس زندگی داد.
حاجی محمد کارگرشورکی که تا پنجم ابتدایی درس خواندهاست ، دو سال پیش با شرکت در جشنواره قصهگویی رتبه برتر را در سطح شهرستان ، استان و کشور به دست آورده است.
شهرستان میبد ۳۰ قصه گو دارد.
مرکز شهرستان ۱۰۴هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد مرکز این استان قرار دارد.
۹۹۳۴/ ۶۱۹۷