بر اساس این گزارش ، سران کشورهای عضو گروه هفت در زمینه جلوگیری از تبدیل شدن ادعایی ایران به یک قدرت هسته ای توافق دارند و متعهد به دنبال کردن صلح و ثبات در خاورمیانه شدند. اجلاس گروه هفت عصر روز شنبه در اقامتگاه تفریحی "بیارتیس" (Biarritz) آغاز شد و سران این کشورها سپس در یک ضیافت شام کاری پشت درهای بسته دیدار کردند.
اجلاس گروه هفت شامل اقتصادهای بزرگ جهان با شرکت سران کشورهای آمریکا ، فرانسه ، انگلیس، آلمان، ایتالیا ، ژاپن و کانادا تا روز دوشنبه ادامه خواهد داشت.
مقامات دولتی ژاپن گفته اند که شینزو آبه نخست وزیر این کشور در دیدار با سران گروه هفت درباره دیدار ماه ژوئن (خرداد ماه) خود به ایران صحبت کرده است. گفته می شود که آبه در این نشست همچنین ضمن ابراز نگرانی از عبور سطح غنی سازی اورانیوم ایران از محدوده مشخص شده در برجام ، بر عزم توکیو برای ادامه تلاشهای دیپلماتیک تاکید کرده است. بر اساس گزارش این شبکه ژاپنی ، رهبران گروه هفت به اتفاق تاکید کردند که هیچ کسی خواهان جنگ نیست. در عین حال به نظر می رسد که رهبران این کشورها درباره موضوع ائتلاف بین المللی در تنگه هرمز که آمریکا پیشنهاد آن را مطرح کرده بحثی نکرده اند.
در پی سفر «مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا به توکیو با هدف متقاعد کردن ژاپن برای پیوستن به ائتلاف دریایی آمریکا در آبهای خلیج فارس، روزنامه «ژاپن تایمز» به نقل از یک مقام وزارت خارجه توکیو نوشت، از آنجا که آبه شینزو به دنبال دیدار مجدد با رئیس جمهوری اسلامی ایران در نشست مجمع عمومی سازمان ملل است، در نتیجه ژاپن نمی خواهد با تصمیم پیوستن به ائتلاف دریایی آمریکا برگزاری این دیدار و نشست با دولت ایران را تحت تاثیر قرار دهد. آبه شینزو خرداد ماه گذشته به تهران سفر کرد و در این سفر، با حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب و حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد. نخست وزیر ژاپن همچنین دیدار مجددی با دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در حاشیه نشست آتی گروه هفت خواهد داشت.