امین خاکباز روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شرایط کار در این مرکز که از سال جاری آغاز به کار کرده، بسیار حساس بوده و تزریق داروی بیماران، شرایط خاصی دارد که کارکنان آن باید تخصص بالایی در این خصوص داشته باشند.
وی اضافه کرد: به طور کلی بخش درمانی جهاد دانشگاهی قزوین در حال حاضر در چند حوزه شامل مرکز درمان ناباروری، آزمایشگاه، شیمی درمانی و بانک خون بند ناف فعالیت دارد.
خاکباز گفت: همچنین مرکز جامع توانبخشی این نهاد نیز که هم اکنون تجهیزات آن با سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تهیه شده در حال طی مراحل اخذ مجوز است تا به محض راه اندازی خدمات خود را آغاز کند.
وی خاطرنشان کرد: در کنار این مراکز، تعدادی از پزشکان هم با این مجموعه همکاری دارند که ممکن است از هم افزایی آنها خدمت جدیدی در آینده شکل بگیرد به طور مثال درمان سرطان سینه یکی از مواردی است که شاید در آینده جهاد دانشگاهی در این زمینه فعالیت خود را آغاز کند.
خاکباز افزود: آزمایشگاه جهاد دانشگاهی نیز که امکان ارائه خدمات به عموم جامعه را دارد از ابتدای تاسیس تاکنون ۷۹ هزار و ۵۲۸ نفر را با تعرفه نیمه دولتی پذیرش کرده است.
مسئول برنامه ریزی و توسعه پژوهش جهاد دانشگاهی قزوین افزود: مرکز درمان ناباروری نیز علاوه بر ارایه خدمات در سه سطح دارویی، آی یو آی و آی وی اف، خدمت تعیین جنسیت را برای مادران باردار ارایه می کند البته مادران باید به روش آی یو آی صاحب فرزند شده و در دو تا سه بارداری قبلی فرزندی از جنس دلخواه نداشته باشند.
۷۳۸۸*۶۱۰۱
تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۸
قزوین - ایرنا - مسئول برنامه ریزی و توسعه پژوهش جهاد دانشگاهی قزوین گفت: مرکز فوق تخصصی شیمی درمانی این نهاد از ابتدای سال جاری تاکنون ۳۵۰ مورد خدمات شیمی درمانی به ۱۰۰ بیمار مبتلا به سرطان ارایه کرده است.