محسن احتشام یکشنبه شب در اولین همایش خراسان جنوبی در مسیر پیشرفت پیشنهاد کرد که کارگروه کارآفرینی در کنار کارگروه اشتغال در استان تشکیل شود تا با جذب جوانان و پولهای سرگردان اشتغال خوبی ایجاد شود.
وی گفت: شرکتهای دانش بنیان زیادی در استان داریم که باید برای موفقیت این کارگروه و ایجاد اشتغال از این ظرفیت استفاده شود.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند افزود: اگر نگاه واقع بینانهای به سمت سرمایهگذاران و تولیدکنندگان به عنوان رزمندگان جبهه اقتصادی داشته باشیم باید سختکوشی را برای توسعه هرچه بیشتر استان به کار گیریم.
وی تصریح کرد: نباید از تحریمها هیچ هراسی داشته باشیم و براساس بررسیهای انجام شده کشورهایی که تحت تحریم قرار گرفتهاند تبدیل به کشورهای توسعه یافته شدهاند.
احتشام گفت: اقتصاد مقاومتی مورد تاکید رهبری الگوی اسلامی و ایرانی در عرصه پیشرفت است و همه باید با تکیه بر ظرفیتهای داخل این موضوع را محقق کنیم.
وی افزود: شبکه مدیریتی ما باید به سمت مدیریت استراتژیک حرکت کند چرا که در یک فضای پرتنش بین المللی قرار داریم و استاندار خراسان جنوبی فردی توسعهگرا و توسعه خواه است که با سعه صدر از سرمایهگذاران حمایت و مشکلات آنان را بررسی و حل میکند.
وی با بیان اینکه توسعه اقتصادی نیازمند سختکوشی، تلاش و پشتکار است که برنامه ریزی و محقق میشود گفت: استاندار خراسان جنوبی فرهنگ سختکوشی را از ابتدای ورود خود به استان نهادینه کرده تا راحتتر راه توسعه و پیشرفت طی شود.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند اظهار داشت: تکنولوژی، استراتژی، منابع انسانی، ساختار و تولید محوری از عوامل توسعه است که این عوامل برای پیشرفت و توسعه استان باید بیشترین تعامل را داشته باشد.
رئیس اتحادیه مرزنشینان خراسان جنوبی هم در این همایش گفت: ما در دوران دفاع مقدس به راحتی توانستیم ارزش و جایگاه تعاون در جامعه را به دنیا معرفی کنیم و با دست خالی در کنار یکدیگر توانسیم بزرگترین ابرقدرتهای دنیا را شکست دهیم.
الله نظر اسعدزاده با بیان اینکه در بخش تعاون کسب مقام پنجم را در جذب تسهیلات اشتغال روستاییان داشتهایم افزود:۲ نمایشگاه فروش محصولات تعاونیها و بیش از ۲ هزار نفر ساعت آموزش را برای مدیران تعاونیها برگزار کردیم.
وی عنوان کرد: طرح تعاون روستا در روستاهای خراسان جنوبی با موفقیت اجرا شد که گام موثری در جهت رونق اقتصادی و اشتغالزایی روستاها بوده است.
وی گفت: درخواست اختصاص مکان دائمی برای برپایی نمایشگاه محصولات تعاونیهای استان را داریم تا راحتتر بتوانیم محصولات تعاونیها را به فروش برسانیم.
رئیس اتحادیه مرزنشینان استان خراسان جنوبی اظهار داشت: با پیگیریهای صورت گرفته سهمیه سوخت مرزنشینان افزایش یافته و در چهار مرحله اخیر هر بار ۷۰۰ هزار تومان به حساب مرزنشینان واریز شده که در دلگرمی، ماندگاری جمعیت و مهاجرت معکوس آنان تاثیرگذار بوده است.
وی افزود: افزایش شعاع مرزنشینی توسط مسئولان استانی در حال پیگیری است که امیدواریم با تحقق این موضوع جمعیت بیشتری از مرزنشینان ما زیرپوشش قرار گیرند.
استان خراسان جنوبی ۱۱ شهرستان و ۳۳۱ کیلومتر با افغانستان مرز مشترک دارد.
اولین همایش خراسان جنوبی در مسیر پیشرفت با حضور استاندار خراسان جنوبی، سرمایهگذاران، کارآفرینان و جمعی از مسئولان استان در تالار شوکتآباد بیرجند برگزار شد.
۷۵۵۶*۳۰۲۸