کارگردان فیلم مستند «بنای زخمی»، گفت: در تاریخچه فیلم مستند، پخش تلویزیونی مستندها همواره از سینمایی موفق‌تر عمل کرده است.

سومین جشنواره تلویزیونی مستند سیما، از پانزده تیرماه با پخش آثار راه یافته به مرحله مسابقه، کار خود را آغاز کرده است و تا ۲۶ شهریور ادامه دارد. مهر ماه آثار برتر این جشنواره توسط داوران معرفی می شود. فیلم مستند «بنای زخمی» نیز یکی از آثاری بود که این هفته در قالب این جشنواره روی آنتن شبکه مستند رفت.

ضیا حاتمی، کارگردان فیلم مستند بنای زخمی در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا درباره ایده و روند ساخت فیلم خود، اظار داشت: هنگام کار در مستند دیگری بودم که مدیر تولید آن فیلم، سر صحنه متوجه شد، ساختمانی قدیمی در آن مکان، فنسش افتاده است. همانجا پلان اول فیلم را تصویر برداری کردم و چیزی حدود یک سال و نیم بعد پس از پنج مرحله تصویر برداری، کار به سرانجام رسید.
این مستندساز درباره معرفی عوامل ساخت فیلم گفت: فیلمبردار و صدابردار کار خودم بودم و تدوین کار را خانم سمیرا کاملی انجام دادند. صداگذار فیلم، سامان قیطولی و تهیه کننده اثر عارف حاتمی بودند. 
کارگردان فیلم مستند بنای زخمی در خصوص جشنواره مستند سیما، افزود: این جشنواره حرکت جالب و حرفه ای است. پخش تلویزیونی که اصل و ماهیت فیلم مستند است، در این جشنواره به خوبی به دست آمده است.

حاتمی با بیان اینکه پژوهش کار هم به صورت همزمان اتفاق افتاد، افزود: در تاریخچه فیلم مستند، پخش تلویزیونی آن همواره از پخش سینمایی موفق تر بوده است.

وی افزود: این جشنواره باعث شده بسیاری از فیلم سازها فیلمهای‌شان دیده شود و از طرف دیگر سطح کارهای شبکه مستند نیز بالا برو، چراکه سند  اولین اکران بسیاری از فیلم های خوب، به این شبکه ثبت می شود.

این کارگردان، خاطرنشان کرد: در واقع در این مستند هم سطح آگاهی مردم، هم سطح تلویزیون بالا می رود و فیلم هایی که قبلا فقط در جشنواره ها دیده می شد، حالا به خانه های مردم راه یافته است. آرای مردمی هم ایده خوبی است و کمک می کند به دیده شدن فیلم ها. همینطور نشان دهنده سطح بینش، سلیقه و افق نگاه مخاطب خواهد بود.