سمنان- ایرنا- مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری سمنان گفت: ۶۵ دستگاه اجرایی استان در یکسال گذشته برای نصب سامانه برق اضطراری به منظور مقابله با هرگونه تهدید سایبری اقدام کردند.

ایرج کارخایی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: یکی از رویکردهای اصولی در بخش پدافند غیرعامل کاهش آسیب پذیری است و این راهبرد مهم در سال‌های گذشته در بین سازمان و اداره‌های استان به میزان قابل‌ توجهی اجرا شد.

وی خاطر نشان کرد: بعد از برگزاری نشست‌های تخصصی در ارتباط با اهمیت اجرای طرح‌های پدافندغیرعامل در دستگاه‌های اجرایی، اعتبارهای دولتی خوبی در ۲ سال گذشته برای مقابله با تهدیدهای سایبری احتمالی مصوب و تخصیص داده شد.

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری سمنان ادامه داد: شرکت‌های خدمات‌رسان مانند آب، برق، گاز و مخابرات برای مقابله با هر گونه تهدیدهای سایبری و اجرای طرح پدافند غیرعامل در سمنان اقدام‌های مطلوبی انجام دادند و تقویب بخش‌های حساس دولتی و غیردولتی استان برای مقابله با تهدیدهای احتمالی ادامه می یابد.

کارخایی اضافه کرد: از مجموع ۹۰ دستگاه اجرایی استان سمنان ۶۵ دستگاه برای نصب سامانه برق اضطراری اقدام کردند و اداره‌های دولتی دیگر بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده تا یکسال آینده به این سامانه مجهز می شوند.

وی تصریح کرد: در ۱۸ ماه گذشته ۳۲ میلیارد ریال برای اجرای طرح پدافند غیرعامل به منظور مقابله با تهدیدهای سایبری در دستگاه‌های اجرایی استان سمنان هزینه شد.

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری سمنان گفت: در بودجه سال ۹۸ بر اساس راهبردهای دولت اعتبارهای خوبی از سوی دستگاه‌های اجرایی در سراسر کشور باید مصوب شود و تخصیص یابد که با تلاش مسئولان باید این مهم برای مصون‌سازی بخش‌های حساس در استان سمنان بیش از پیش اجرا شود.

تهدیدهای حوزه پدافند غیرعامل در زمان حاضر در سه گروه تهدیدهای فنی، زیستی و سایبری تقسیم‌بندی می‌شود که متناسب با هر سه حوزه، مبانی و اصولی پیشگیرانه برای در امان بودن بخش های حیاتی کشور مانند دستگاه های اجرایی خدمات رسان در بخش های آب و برق، ایمن سازی ساخت و سازها و مراکز درمانی مانند بیمارستانها، تعریف شده که در طول سال های اخیر در دل قوانین و مقررات گنجانده شده و در زمان حاضر به رعایت آن از سوی نهادهای نظارتی و اجرایی وابسته است.

۷۳۳۹/۶۱۰۳