تهران- ایرنا- معرفی سریال نوروزی شبکه دو، مشخص شدن آغاز زمان نمایش سریال ستایش و نقد دستمزد نامتعارف بازیگران در رادیو اهم اخبار امروز صداوسیما است.

در این بسته خبری اخبار مهم امروز صداوسیما را بررسی می کنیم.

«قصه‌های کامیون» سریال نوروزی شبکه دو شد

گروه فیلم و سریال شبکه دو سیما برای نوروز ۹۹ سریال «قصه‌های کامیون» به کارگردانی برزو نیک‌نژاد را برای مخاطبان در نظر گرفته است.

این سریال ۳۰ قسمتی به تهیه‌کنندگی ابراهیم آرزو و شهرام دانش‌پور در مرحله پیش‌تولید است و به زودی در تهران کلید می خورد.

«قصه‌های کامیون» توسط شهروز شکورزاده و برزو نیک‌نژاد نوشته شده و در خلاصه داستان آن آمده است: «نادر پیشکسوت فوتبال مدتی است که روی کامیون باربری دوستش کار می‌کند. صابر، وحید و اشکان سه دانشجویی هستند که به دلیل مشکلاتی توسط صاحبخانه اثاثیه‌شان به خیابان ریخته شده است. نادر و دانشجوها با هم آشنا می‌شوند که این آشنایی زمینه‌ساز اتفاقات مختلفی در روند داستان می‌شود.»

«ستایش» از شهریور روی آنتن می‌رود

 فصل سوم سریال «ستایش» نوشته سعید مطلبی به کارگردانی سعید سلطانی و تهیه‌کنندگی آرمان زرین‌کوب از ۲۳ شهریور از شبکه سه سیما پخش می شود.

همزمان با اعلام تاریخ دقیق پخش فصل سوم سریال «ستایش» از لوگو این مجموعه که توسط سینا رعیت دوست طراحی شده ‌است، رونمایی شد.

تصویربرداری فصل سوم «ستایش» از فروردین ۹۷ در تهران آغاز و پس از تصویربرداری در مناطق مختلف شهرهای تهران، بندرعباس، رامسر در اسفند ماه سال گذشته به پایان رسید و این‌ روزها مراحل فنی در حال انجام است.

داریوش ارجمند، سیما تیرانداز، مهدی سلوکی، نرگس محمدی، قربان نجفی، فریبا نادری، سینا شفیعی، فرهاد جم، کیهان ملکی، محمدرضا داود نژاد، مهدی میامی، امیرمحمد زند، لاله مرزبان، کمند امیر سلیمانی، شهرام پور اسد، مهتاج نجومی، علی طالب لو، آتش تقی پور، مهرنوش ستاری، نگار جوکار، مریم نیک رفتار، امید علی مردانی، کریم قربانی و علی میلانی از بازیگران فصل سوم سریال «ستایش» هستند.

 صداوسیما در ارتقای سلامت مردم نقش دارد

معاون امور استان های سازمان صدا و سیما، گفت: رسانه می‌تواند همه متولیان امر را به انجام تعهدات و تکالیف خود نسبت به سلامت مردم آگاه سازد

 علی دارابی با عنوان این مطلب که درصد بالای مخاطبان و رضایتمندی از شبکه‌های استانی، فرصت مناسبی برای انتقال مفاهیم و پیام‌های آموزشی با محوریت سلامت است، افزود: در حال حاضر شبکه‌های استانی برنامه‌های گوناگونی را با محوریت سلامت و بهداشت و نیز آموزش با محوریت مخاطب عام به مخاطبان خود دارند که از آن جمله می‌توان به برنامه «پزشک شما» در برخی مراکز و پخش از شبکه سراسری «شما» و همچنین تولید گزارش‌های خبری و تحلیلی پیرامون موضوعات و دغدغه های مرتبط با سلامت عمومی جامعه اشاره کرد.

وی ادامه داد: در جشنواره بیست و دوم که به میزبانی خراسان شمالی و شهر بجنورد برگزار شد، بیش از ۳۰ اثر سلامت‌ محور در بخش جنبی انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفتند، چرا که با توجه به اهمیت این موضوع، حوزه سلامت به عنوان یکی از محورهای اساسی بخش جنبی جشنواره مورد توجه قرار گرفته بود.

دارابی با عنوان این مطلب که صداوسیما به مثابه یک دانشگاه عمومی، نقش مهمی در ترویج و تحقق جامعه سالم دارد، افزود: شبکه‌های استانی به عنوان یکی از مهم ترین بخش‌های سازمان صدا و سیما و چه بسا بیشتر و بهتر از شبکه‌های سراسری، می‌توانند نقش ارزنده‌ای در این زمینه داشته باشند و با تولید برنامه‌های آموزشی به صورت مستقیم یا فیلم و سریال، برنامه‌های ترکیبی و گزارشی و حتی برنامه هایی با مخاطب کودک و نوجوان، به توسعه سلامت عمومی کمک کنند.

معاون امور استان های صداو سیما گفت: در جشنواره تولیدات مراکز، شاهد نمایش آثار متعددی با موضوع سلامت در بخش جنبی بودیم که البته می‌توان به توسعه این بخش و ورود آن به بخش اصلی هم نظر داشت. در عین حال تاکید بر تولید برنامه‌های آموزشی از جمله در حوزه بهداشت و سلامت، یکی از محورهای اساسی برنامه‌های شبکه‌های استانی است.

وی افزود: نظام‌نامه پژوهشی برنامه‌ای شبکه‌های استانی هم که اخیرا تصویب و ابلاغ شده است در این حوزه دارای کارکردهای مثبتی است و به امر پژوهش‌های منجر به تولید به عنوان یک محور اساسی می‌انجامد، انجام پژوهش‌های مبتنی بر آخرین استانداردهای علمی در حوزه بهداشت و سلامت با کمک دانشگاه‌های علوم پزشکی، تولید برنامه‌های فاخر را در پی دارد که موجب ارتقاء سطح سلامت عمومی با تکیه بر خود مراقب صداوسیما در توجه دادن و مطالبه‌گری از دستگاه‌های تاثیرگذار بر سلامت، گفت: رسانه می‌تواند همه متولیان امر را به انجام تعهدات و تکالیف خود نسبت به سلامت مردم آگاه سازد که خود اقدام مهمی به شمار می‌رود و در کنار دیگر کارکردهای شبکه‌های استانی، نقش بسزایی در تحقق اهداف عالیه سلامت و بهداشت جامعه خواهد داشت.

رادیو فرهنگ ورود پول‌های مشکوک در سینما را بررسی می‌کند

رادیو فرهنگ در برنامه «هفتانه» با حضور مصطفی محمودی مساله پول‌های مشکوک سینما را بررسی می‌کند.

 مصطفی محمودی منتقد تئاتر و مدرس دانشگاه در برنامه «هفتانه» امروز دوشنبه ۴ شهریور درباره دستمزدهای خارج از عرف بازیگران و پول‌های مشکوک سینما صحبت می‌کند.

علی جعفر مجری کارشناس برنامه «هفتانه» به تحلیل و بررسی رویدادهای ادبی و هنری کشور می‌پردازد، در این برنامه مصطفی محمودی، منتقد تئاتر و مدرس دانشگاه درباره حقوق های نجومی و دستمزدهای خارج از عرف برخی از بازیگران و همچنین ورود پول‌های مشکوک به حوزه سینما مطالبی را بیان می کنند.

همچنین در برنامه «هفتانه»، احمد خالصی به فراخوان نهمین دوره جایزه ادبی هفت اقلیم می پردازد و در این زمینه با آیت دولتشاه دبیر جایزه و نویسنده  گفتگو می کند.

 پرستو فخاریان نیز درباره صنایع  دستی چوبی و شمال کشور با تقی قلی پور هنرمند لاک تراش به گفتگو می‌نشیند.

برنامه «هفتانه» کاری از گروه ادب و هنر رادیو فرهنگ، هر روز ساعت ۱۳:۳۰ به تهیه‌کنندگی محسن حکیم معانی  روی موج اف ام ردیف ۱۰۶ مگاهرتز از رادیو فرهنگ پخش می‌شود.