تهران- ایرنا- نماینده دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل در ایران ضمن اعلام این خبر که در سال ۲۰۱۷ میلادی، نیم ‌میلیون نفر در دنیا به دلیل مصرف مواد مخدر جان خود را از دست دادند، گفت: تلاش‌ها، برنامه‌ها و اقدامات جهانی در حوزه مبارزه با مواد مخدر کافی نبوده است و باید کار بیشتری صورت بگیرد و برنامه‌ها و آموزش‌هایی را مدنظر قرار دهیم که به‌راحتی در دسترس عموم باشند.

به گزارش روز سه شنبه ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ «الکساندر فدولوف» در کارگاه ضمن خدمت کارآموزی متخصصین منطقه برای تشخیص و درمان بیش‌مصرفی مخدرها و سندروم محرومیتکه در بیمارستان لقمان حکیم تهران برگزار شد، افزود: مطابق گزارش جهانی دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل (UNODC) سالانه میلیون‌ها نفر در دنیا، هم مواد مخدر مصرف می‌کنند و هم به آن معتاد هستند.

وی با اشاره به اینکه ۵.۶ درصد مصرف کنندگان مواد مخدر مبتلا به ویروس اچ. آی. وی. (ایدز) هستند، افزود: در سال ۲۰۱۷ میلادی، نیم میلیون نفر در دنیا به خاطر اعتیاد به مواد مخدر جان خود را از دست دادند.
فدولوف بیان داشت: در حوزه مبارزه با مواد مخدر همکاری بین‌المللی با جمهوری اسلامی ایران در جریان است و در دانشگاه شهید بهشتی و بیمارستان لقمان حکیم نیز تاکنون دوره‌های آموزشی خوبی برای متخصصان و مسئولان این حوزه برگزار شده است.
وی گفت: در این کارگاه آموزشی که در آستانه ۳۱ آگوست «روز جهانی آگاهی‌رسانی در زمینه بیش‌مصرفی مواد مخدر» برگزار شده است، مصمم هستیم تا راجع به بیش‌مصرفی مواد مخدر صحبت کنیم و راه حلی برای آن بیندیشیم.
وی گفت: این کارگاه در یکی از مهم‌ترین مراکز دنیا برگزار می‌شود و امیدوارم محفلی برای تبادل تجربیات و اطلاعات باشد.