اسدالله مسعودی مقام درباره سرمایه گذاری مردم در حوزه های پول دیجیتال به خبرنگار قضایی ایرنا گفت: هنوز بیت کوین در کشور ما بومیسازی نشده است و اگر ما بتوانیم با قوانین و مقررات داخلی، آن را همسان کنیم، ممکن است اثرگذار باشد اما مقوله های وارداتی بدون بومیسازی قطعا مضرات و مشکلاتی خواهد داشت و در چنین مواردی دولت باید قوانین و مقرراتی تصویب کند.
وی با اشاره به مصوبه اخیر هیات دولت در زمینه خرید و فروش رمز ارزها گفت: مسئله مهم در این زمینه، فراهم کردن ساز و کار آن است.
این استاد دانشگاه تاکید کرد: اکنون بیتکوین یک مقوله مجهول برای مردم است و هنوز انطباق صحیحی با قوانین و مقررات فعلی ما در همه حوزه ها ندارد.
وی درباره کنار کشیدن دولت از هرگونه مسئولیتی در زمینه خرید و فروش رمز ارزها توسط مردم گفت: این نوع برخورد باعث ایجاد ناامنی در میان مردم می شود و باید برای مقوله ای که مورد تصویب قرار میدهند، ضمانت هایی را پیشبینی کنند تا کسانی که در این زمینه سرمایهگذاری میکنند، اطمینان داشته باشند.
رئیس شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اخلالگران و مفسدان اقتصادی افزود: باید برای مردم تبیین شود که این مقوله چیست، از کجا آمده و سیر تحول آن چگونه بوده تا مردم با آگاهی آن را انتخاب کنند اما اکنون کسی آگاهی ندارد و چون اکثر مردم به دنبال سود زودرس هستند و می خواهند به سرعت ثروتمند شوند، در این زمینه فکر میکنند هر مسیری که در کشور برای سرمایه گذاری باز می شود، سودی در آن وجود دارد در حالی که در کشورهای دیگر اینگونه نیست و آنان به گونهای وضعیت سرمایه گذاری خود را تنظیم می کنند که مردم در این مسیر، هم سود و زیان را در نظر بگیرند و هم مشکلات آن را پیش بینی کنند.