این روزنامه انگلیسی در گزارش روز سه شنبه خود آورده است این خوشبینی انگلیس در حالی است که دوبلین بر اهمیت «بک استاپ» (پشتوانه مرزی ایرلند) تاکید دارد.
جانسون روز سه شنبه با «ژان کلود یونکر» رئیس کمیسیون اروپا گفت وگو کرد. یک منبع داونینگ استریت دراین زمینه گفت با وجود «تغییر درلفاظی های» رهبران اتحادیه اروپا «هنوز گشایشی در اقدامی عملی» حاصل نشده است.
مقامات خانه شماره ۱۰ داونینگ استریت بر این باور است که ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا همان طوری که یونکر در مذاکراتش با جانسون اشاره کرده باید تصویب دستور کار جدیدی را برای مذاکره مورد توجه قرار دهند. این امر نشان می دهد که آنها درباره مذاکره جدی هستند.
امروز (چهارشنبه) جانسون «دیوید فراست» مشاورامور اروپایی خود را به بروکسل می فرستد تا درباره جایگزین های بک استاپ با مقامات ارشد اتحادیه اروپا گفت وگو کند . این درحالی است که مقامات داونینگ استریت چشم انداز ارائه پیشنهادی قوی از سوی فراست را کم اهمیت نشان داده اند.
انتظار می رود جانسون همچنین هفته آینده دیداری با «لئو وارادکار» نخست وزیر ایرلند داشته باشد که به گفته مقام داونینگ استریت، «بسیار مهم » است.
«سیمون کاونی» Simon Coveney معاون نخست وزیر ایرلند روز سه شنبه دیدار از چهار پایتخت اروپایی را آغاز کرد تا بر اهمیت بک استاپ و پیمان جمعه خوب برای اقتصاد وثبات اجتماعی ایرلند تاکید کند.
پیمان جمعه نیک یا پیمان بلفاست بین طرفهای درگیر در ایرلند شمالی، یعنی پروتستانهای طرف دار بریتانیا و کاتولیک های جمهوریخواه ایرلند با میانجی گری انگلیس در روز جمعه ۱۰ آوریل ۱۹۹۸ بسته شد.
کاونی قبل از آغاز سفر به کشورهای اتحادیه اروپا و در دیدار دوشنبه شب با همتای نروژی خود از یک رویکرد دیپلماتیک برای کمک به درک کشورها در خصوص تاثیر منحصر بفرد برگزیت بر ایرلند سخن گفت.
وی همچنین از ترتیبات قانونی پیچیده در ایرلندشمالی و تجارب مرزی در گذشته و ماهیت روابط در این جزیره سخن گفت.
این مقام ایرلندی هفته گذشته در دوبلین گفت این صحت ندارد که دولت ایرلند از مذاکره با انگلیس خودداری می کند اما روند عقب نشینی انگلیس از تعهداتش در قبال توافق خروج را تسریع نخواهد کرد.
یک سخنگوی داونینگ استریت در این زمینه گفت، هفته گذشته در فرانسه و آلمان مذاکرات خوبی با رهبران اتحادیه اروپا انجام شده است.
وی افزود: جانسون بر این باور است که اکنون درک روشنی از جدیت تعهدات انگلیس برای خروج تا مهلت ۳۱ اکتبر (۹ آبان) وجود دارد.
این مقام دولتی انگلیس گفت که جانسون همچنین گفته است که به روشنی دلایلی را برشمرده که چرا بک استاپ برای انگلیس قابل قبول نیست.
جانسون گفت: روشن است که اگر در دو طرف حسن نیت و عزم لازم برای انجام امور وجود داشته باشد راه حلی برای بک استاپ وجود خواهد داشت و باید دراین زمینه مذاکره شود.