محمدحسین محمدی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: یکی از مقوله های خیلی حساس در بحث آب کیفیت است و باید در مباحث فیزیکی و شیمیایی در حوزه های کنترل کیفی آن قبل از توزیع به استانداردها برسد.
وی اضافه کرد: قطعا آبی که به شبکه توزیع وارد می شود سالم و با کیفیت و فاقد هر گونه مشکلی است و برای این پروسه نیز دستگاه های نظارتی تعیین شده که دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی وظیفه نظارت بر این روند را دارد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری کردستان افزود: در سراسر کشور این ضوابط و الزامات انجام میشود و در استان نیز آب شرب شهری مشکلی خاصی نداریم و تمام ضروریات توزیع آب شرب سالم در آن فراهم است.
وی تاکید کرد: علاوه بر احداث پنج تصفیه خانه آب، سایر الزامات این مهم از جمله نیروهای متخصص آزمایشگاه های مربوطه نیز در استان وجود دارد و آزمایشگاه مرکزی که دارای استانداردهای لازم و آزمایشگاه همکار محیط زیست و استاندارد نیز است بر روند سلامت آب نظارت می کند.
مدیرعامل شرکت آبفای شهری کردستان با بیان اینکه شهروندان با اطمینان آب شرب را مصرف کنند، یادآور شد: این شرکت بطور مداوم نسبت به پایش منابع تولید، مخازن ذخیره و تاسیسات اقدام می کند و تاسیسات را در سخت ترین شرایط نیز آماده بهره برداری نگه می دارد.
از جمعیت شهری یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفری کردستان ۱۰۰ درصد آن در ۲۷ شهر استان تحت پوشش شرکت آبفا هستند.
شرکت آبفای شهری کردستان دارای ۳۵۷ هزار فقره انشعاب آب، ۳۴۰ هزار انشعاب فاضلاب و پنج هزار و ۱۰۰ کیلومتر شبکه توزیع و خطوط انتقال آب است.
۳۰۳۴ / ۹۱۰۲