علیرضا محمودی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ٢ هزار و ۴۵۶ میلیارد ریال ارزش ریالی این پروندههای تخلف است که برای رسیدگی به مراجع قانونی ارسال شدهاند.
وی افزود: ٣٢ مورد از این تعداد مربوط به سال گذشته است که ۲ هزار و ۲۹۵ میلیارد ریال ارزش ریالی پروندههای تشکیل شده بوده که برای رسیدگی بیشتر به مراجع قضایی ارجاع شدند.
وی بیان کرد: مبارزه و برخورد با متخلفین ارزی در استان همچنان ادامه دارد و در پنج ماهه نخست امسال نیز پنج فقره پرونده تخلف ارزی به ارزش ۱۶۰ میلیارد ریال تشکیل و به مراجع ذیصلاح ارجاع شد.
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرفکنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانغربی ادامه داد: عمده تخلف دریافتکنندگان ارز دولتی ۱۱ مورد گرانفروشی، ۲۶ مورد عدم اجرای تعهدات واردکنندگان کالا و یک مورد هم عدم اجرای تعهدات تولیدکنندگان است.
محمودی گفت: دریافتکنندگان ارز دولتی همچنان مورد رصد و پایش هستند تا چنانچه به تعهدات خود پایبند نباشند و یا کالای وارداتی که با ارز دولتی وارد کرده و با ارز آزاد به بازار عرضه کنند را شناسایی و با آنها برخورد شدید و قانونی صورت گیرد.
وی اضافه کرد: مردم میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف و احتکار به صورت شبانهروزی با شماره تلفن ۱۲۴ نظارت و بازرسی ادارات صنعت، معدن و تجارت شهرستانها و استان تماس بگیرند.
در ماههای اخیر با اجرای طرحهای مختلف، سودجویان در حوزه دریافت ارز دولتی، محتکران و فروشندگان کالا و خدمات با قیمت بالاتر از نرخهای بازار شناسایی و به تعزیرات حکومتی معرفی شدهاند.
۹۹۱۸/۶۱۸۵/
تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۰
ارومیه- ایرنا- معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرفکنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانغربی گفت: طی یک سال گذشته ۳۷ پرونده برای متخلفان دریافتکننده ارز دولتی در این استان تشکیل شده است.