تهران- ایرنا- مدیر بنیاد تعاون زندانیان استان اصفهان با بیان اینکه بیش از هزار زندانی در زندان‌های استان در بخش تولید صنایع دستی مشغول به کار هستند، گفت: پارسال ٧٠ زندانی با سود حاصل از فروش این محصولات از زندان آزاد شده‌اند.

 مرتضی محمدی روز جمعه در حاشیه سی و دومین نمایشگاه ملی صنایع دستی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: هزار قلم جنس تولیدی زندانیان استان اصفهان در نمایشگاه صنایع دستی عرضه شده است که حاصل کار دست بیش از هزار زندانی است.
مدیربنیاد تعاون زندانیان استان اصفهان اظهارداشت: ٢ هزار و پانصد اشتغال مولد در اصفهان داریم؛ فعالیت های صنایع دستی زندانیان استان اصفهان شامل فیزوره کوبی، میناکاری، خانم کاری، پرداخت روی مس، سفال، چوب و چرم و منبت کاری می شود.
محمدی از اشتغال سه هزار زندانی در زندان‌های استان به اشتغال نشسته خبر داد و اظهار داشت: منجوق دوزی، تسبیح سازی، بافتنی و منبت کاری از جمله فعالیت های زندانیان است.
وی افزود: این زندانیان ماهیانه از ٥٠ هزار تا ٢ میلیون تومان حقوق می گیرند.
محمدی تصریح کرد: مواد اولیه و استادکار در اختیار زندانیان می گذاریم و برای نشان دادن صنایع دستی تولیدی مددجویان نیاز به غرفه دائمی داریم.
مدیربنیاد تعاون زندانیان استان اصفهان خاطرنشان کرد: اگر مکان و فضای کافی در اختیار داشته باشیم، ظرفیت اشتغال دست کم ٤ هزار زندانی را داریم.
محمدی با بیان اینکه ٣٠٠ زن زندانی در زندان‌های استان اصفهان تحمل کیفر می کنند، گفت: نیمی از این افراد در واحد اشتغال کار می کنند و ظرفیت اشتغال 100 درصد آنان توسط بنیاد تعاون زندانیان وجود دارد.
وی اضافه کرد: اگر دست کم ٥٠٠ متر غرفه دائمی در تهران در اختیار داشته باشیم می توانیم واسطه بسیار خوبی با بخش خصوصی، مصرف کنندگان و صادرات باشیم.
براساس این گزارش، سی و دومین نمایشگاه صنایع دستی، یکشنبه سوم شهریور در محل نمایشگاه بین المللی تهران گشایش یافت و تا شنبه نهم شهریور پذیرای علاقه مندان خواهد بود.