تهران- ایرنا- جمعی از مردم استان "تعز" در غرب یمن، خواستار خروج نیروهای امارات از کشورشان شده و پرچم دولت ابوظبی را به آتش کشیدند.

به گزارش شبکه تلویزیونی "المیادین"، طرفداران «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن همچنین در اعتراض به حملات اخیر امارات به استان‌های "عدن" و "أبین" در جنوب یمن، تصاویر رهبران اماراتی را آتش زدند.
در همین حال، "عبدالله السعدی" نماینده دائم دولت مستعفی و فراری یمن در سازمان ملل متحد روز جمعه بار دیگر امارات را مسؤول حملات هوایی و عواقب ناشی از اقدامات شورای انتقال جنوب یمن دانست.

وی گفت: حملات امارات، تنش ها را تشدید می کند و تهدیدی برای حاکمیت و یکپارچگی یمن است.

السعدی از شورای امنیت خواست که برای توقف تجاوزات امارات، سریعاً وارد عمل شود.

پیش این نیز کابینه دولت فراری منصور هادی، خواستار قطع روابط کامل این دولت با امارات شدند.

آنها از منصور هادی خواستند با ارسال نامه‌ای به عربستان، حضور امارات در ائتلاف سعودی را پایان دهد.

رئیس جمهوری فراری یمن همچنین به صورت رسمی از شورای امنیت خواست؛ درباره حمله روز پنجشنبه جنگنده‌های اماراتی به نیروهای طرفدار این دولت در جنوب یمن، تشکیل جلسه دهد.

وزارت دفاع دولت فراری یمن دیروز پنچشنبه اعلام کرد که در حملات هوایی امارات به شهرهای عدن و زنجبار در جنوب یمن دستکم 300 نفر کشته و یا زخمی شده اند.

دولت امارات با تأیید این حملات، اعلام کرد که این اقدام در راستای حمایت از ائتلاف نظامی به سرکردگی عربستان صورت گرفته است.

درگیری میان نیروهای وابسته به امارات از یک سو و وفاداران به دولت هادی از سوی دیگر، از آن زمان شدت گرفت که نیروهای موسوم به "کمربند امنیتی" در ۱۰ آگوست (۱۹ مردادماه) کنترل کاخ ریاست جمهوری "معاشیق" در شهر بندری "عدن" و مراکز راهبردی این شهر را در دست گرفتند.

شورای انتقالی جنوب یمن در سال ۲۰۱۷ پس از برکناری "عیدروس الزبیدی" استاندار پیشین عدن توسط منصور هادی و با حمایت ابوظبی تشکیل شد.

عربستان و امارات که از کشورهای فعال در ائتلاف عربی بودند و از ۲۶ مارس ۲۰۱۵ (ششم فروردین ۹۴) با ایجاد این ائتلاف مبهم به بهانه بازگرداندن منصور هادی، یمن را هدف حملات خود قرار داده اند، اکنون پس از گذشت بیش از چهار سال نه تنها هیچ دستاوردی کسب نکرده و به اهداف خود نرسیده اند، بلکه به جان هم افتاده و به عقیده کارشناسان، دیگر چیزی از این ائتلاف باقی نمانده است.