مشهد- ایرنا- آمران به معروف و ناهیان از منکر خراسان رضوی طی یک سال اخیر یک میلیون تذکر لسانی در استان انجام دادند که هیچ کدام منجر به تشکیل پرونده قضایی نشده است.

دبیر ستاد  امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی روز شنبه با بیان این مطلب در گفت و گو با خبرنگاران گفت: هم اینک ۹ هزار و ۸۰۰  طلایه دار امر به معروف و نهی از منکر دوره های آموزشی لازم را طی کرده اند و با ستاد همکاری می کنند.

سید عبدالله ارجاعی با بیان اینکه اگر امر به معروف را با شرایط درست آن انجام دهیم مردم می پذیرند افزود: اگر جایی اشکالی جود دارد در نوع اجرای امر به معروف است و الا مردم در پذیرش آن مشکلی ندارند.

وی ادامه داد: در هفته امر به معروف و نهی از منکر که همزمان با روز نخست محرم آغاز می شود ۵۱۱ برنامه در خراسان رضوی برگزار می شود که ۳۲۴ برنامه آن در شهرستان ها است و قدردانی از برترین های رفتاری در عرصه های مختلف اجتماعی و اصناف و نشست های تخصصی با تشکل های امر به معروف و دیدار با خانواده معظم شهدا از جمله این برنامه هاست.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی گفت: منشا امر به معروف و نهی از منکر عقل و فطرت است و نباید تنها به مسایل دینی یا حزبی و سیاسی خلاصه شود و مخالف امر به معروف و نهی از منکر مخالف عقل است چون هر آن چه باعث انحطاط شود منکر است و آن چه باعث تکامل شود معروف نامیده می شود.

ارجاعی با بیان اینکه تا کنون هزار معروف واجب و منکر حرام را احصا کرده ایم افزود: اولویت امر به معروف و نهی از منکر اصلاح مدیران و مسئولان است و مسئولی که فرزندان خارج نشین دارد چگونه می تواند در برابر دشمن ایستادگی کند؟

وی با اشاره به وضعیت امر به معروف و نهی از منکر زائران خارجی در شهر مشهد گفت: در ابتدای امر، وزارت خارجه باید زائران و گردشگران خارجی را نسبت به قوانین کشور آگاه کند و در مبادی ورودی قوانین و مقررات و آداب و رسوم و شعائر کشورمان به آنها گوشزد شود اما در داخل شهر که این زوار و گردشگران می آیند آنچه مهم است این است که ما هم اکنون افرادی که به زبان خارجی مسلط باشند تا بتوانند امر به معروف و نهی از منکر کنند نداریم.

ستاد امر به معروف و نهی از منکر در ۲۸ شهرستان خراسان رضوی فعالیت می‌کند.

۷۵۰۷/۱۹۲۲