به گزارش روز شنبه تارنمای هیل، حاشیه نشینان یکی از گروه های مهم در بین رای دهندگان هستند اما از زمان ورود ترامپ به کاخ سفید، محبوبیت وی نزد این گروه بشدت کاهش یافته است.
حاشیه نشینان می توانند تهدیدی برای شانس ترامپ برای انتخاب دوباره باشند و تعدادی از جمهوری خواهان آسیب پذیر در ایالت هایی همچون کلورادو، مِین، کارولینای شمالی و آریزونا با چالش های فزاینده ای برای انتخاب دوباره در این مناطق مواجه هستند. در حال حاضر جمهوری خواهان در مجلس سنای آمریکا به نسبت به ۵۳ در مقابل ۴۷ اکثریت را در اختیار دارند.
قانونگذاران جمهوری خواه و استراتژیست ها می گویند آنها همچنین با چالش بزرگتری برای پیروزی در انتخابات کنگره در مناطق حومه ای مواجه هستند به ویژه با توجه به این که اقدامات جنجال برانگیز ترامپ در روزهای اخیر مشکلاتی را به بار آورده است.
رئیس جمهوری آمریکا پیام های ضد ونقیضی را در حوزه مسائلی همچون مالیات، اصلاحات قانون حمل سلاح، اقدامات تلافی جویانه علیه متحدان اروپایی خود، خودداری از بحث درباره فروش گرینلند به آمریکا، انتقاد از دموکرات های یهودی و متهم کردن آنها به «وفادار نبودن»، حمله به «جروم پاول» رئیس فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) به عنوان «دشمن» و پیشنهاد برگزاری نشست آتی گروه ۷ در زمین گلف شخصی اش در فلوریدا ارسال کرده است.
«لئونارد لارنس» نماینده سابق جمهوری خواه از ایالت نیوجرسی، که نمایندگی یک منطقه ای حومه ای در خارج از نیویورک را برعهده داشت که ساکنان آن را افراد بسیار تحصیل کرده تشکیل می دهند، یکی از ۲۴ نماینده جمهوری خواهی بود که درانتخابات میان دوره ای پاییز گذشته به دلیل مخالفت ها با ترامپ از کنگره اخراج شد. دموکرات ها اکنون به نسبت ۲۳۵ درمقابل ۱۹۷ اکثریت را در مجلس نمایندگان آمریکا تشکیل می دهند.
لارنس گفت، پیام های ضد ونقیض ترامپ و کاخ سفید مانع ایجاد اطمینان بین رای دهندگان در مناطق حومه ای نظیر منطقه ای می شود که او نمایندگی آن را برعهده داشته است.
وی گفت: جمهوری خواهان با حمایت حاشیه نشینان تقویت می شوند اما ظاهرا این موضوع در انتخابات (میان دوره ای) سال ۲۰۱۸ میلادی کنگره صدق نمی کرد. این موضوع برای من نگران کننده است و لازم است عملکرد بهتری در انتخابات ۲۰۲۰ داشته باشیم.
نظرسنجی هفته گذشته «ان بی سی نیوز» و «وال استریت ژورنال» نشان داد که ۶۳ درصد از زنان سفیدپوستِ دارای تحصیلات دانشگاهی، قطعا یا احتمالا به یک نامزد دموکرات در انتخابات ۲۰۲۰ رای می دهند در حالی که فقط ۳۰ درصد از آنها از ترامپ حمایت می کنند.
با این حال، کمپین ترامپ و متحدان جمهوری خواه او هنوز امید خود را از دست نداده اند و جمهوری خواهان تاکنون دموکرات ها را به عنوان «سوسیالیست هایی» معرفی می کنند که دارای دیدگاه های رادیکالی در زمینه مراقبت های بهداشتی و مالیات هستند.
مقام های جمهوری خواه بر این باورند که سیاست های ترقی خواهانه ای همچون «مراقبت های بهداشتی همگانی» نظر رای دهندگان حاشیه نشین را تغییر خواهد داد و یک حزب دموکراتیک میانه رو دیگر وجود ندارد.
«کریس پک» سخنگوی کمیته ملی جمهوری خواهان نظر دیگری دارد. وی به به نشریه هیل گفته است، ترامپ در واقع به نامزدهای جمهوری خواه برای رقابت در مناطق حاشیه ای کمک می کند.
استدلال او این است که ترامپ در انتخابات سال ۲۰۱۶ پیروز شد وهمچنان بر رای دهندگان این مناطق نفوذ دارد.
کمپین ترامپ همچنین تلاش می کند جایگاه خود را نزد زنان تقویت کند و در این راستا هفته پیش تعدادی از زنان رای دهنده در دستکم ۱۳ ایالت را گرد هم آورد و آنها را تشویق به حمایت از ترامپ و دیگر نامزدهای جمهوری خواه در انتخابات آتی کرد.
جمهوری خواهان مدعی اند که می توانند بر تعدادی از مسائل در آستانه انتخابات ۲۰۲۰ تمرکز کنند که عمدتا حول مسائل اقتصادی است.
به نوشته هیل هر چند که با روی کار آمدن ترامپ تا حدی اوضاع اقتصادی بهتر شد اما اختلافات تجاری اخیر دولت ترامپ با چین مشکلاتی را در این حوزه به بار آورده است.
جمهوری خواهان همچنین به این موضوع اشاره می کنند که انتخابات ۲۰۲۰ میزان مشارکت کلی رای دهندگان را با توجه به این که یک انتخابات ریاست جمهوری است، افزایش خواهد داد و این امر حاشیه نشینان را در مقایسه با انتخابات میان دوره ای سال ۲۰۱۸ بیشتر برای حضور در انتخابات تشویق خواهد کرد.