«کیومرث جهانگرد» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا اظهارداشت: نتایج نهایی پذیرفته شدگان آزمون جذب مدرسان آموزش خانواده به جز استان های اردبیل، بوشهر، شهر تهران، سیستان وبلوچستان، قم ازطریق سامانه www.familyedu.ir قابل مشاهده است.
وی افزود: در این آزمون یک هزار مدرس آموزش خانواده از میان همکاران فرهنگی رسمی یا پیمانی و اعضای هیأت علمی دانشگاههای سراسر کشور جذب شدند.
رئیس اداره آموزش خانواده وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: فرهنگیان رسمی و پیمانی این وزارتخانه و اعضای پیمانی و رسمی هیأت علمی دانشگاهها که حداقل دارای ۳۰ سال سن و مدرک کارشناسی ارشد به بالا یا مدرک معادل حوزوی بودند، امکان ثبتنام در این آزمون را داشتند.
جهانگرد تصریح کرد: شهر تهران به دلیل ازدیاد شرکت کنندگان و مصاحبه شوندگان، استان بوشهر به دلیل تعداد کم شرکت کننده و کوچ نشینی و چند استان دیگر در روزهای اتی به محض اعلام نتایج با نمرات کتبی جمع و اعلام می شود.
رئیس اداره آموزش خانواده وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: طریقه محاسبه نمره قبولی به این صورت است که نمره کتبی با نمره مصاحبه جمع شده و بعد از گرفتن میانگین به ترتیب بالاترین نمره منظم شده واعلام میشود.
وی همچنین گفت: این نتایج براساس میانگین مجموع نمرات آزمون کتبی و مصاحبه محاسبه شده و سهمیه هر استان با توجه به تعداد شرکت کنندگان، جمعیت دانش آموزی استان، عدم برخورداری استان ها، نیاز استان به مدرس آموزش خانواده ومهم تر از همه نمره داوطلب درنظر گرفته شده است.
رئیس اداره آموزش خانواده وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: این برگزیدگان دوره آموزشی را با توجه به اعتبار مالی محدود هر استان بین ۲۴ تا ۳۲ ساعت می گذرانند البته امیدواریم شرکتکنندگان در تمام استانها بتوانند دوره آموزشی ۳۲ ساعت را طی کنند.
جهانگرد یادآور شد: قبول شدگان بعد از اعلام لیست نهایی و شرکت در کلاس های آموزشی گواهی نامه مدرسی دریافت می کنند.
وی افزود: انتخاب مدرس دارای سه مرحله آزمون کتبی، مصاحبه و دوره آموزشی است که هر فردی با گذراندن این سه دوره به عنوان مدرس شناخته شده و گواهینامه مدرسی خانواده را دریافت میکند.
رئیس اداره آموزش خانواده وزارت آموزش و پرورش همچنین گفت: از بین حدود چهار هزار شرکت کننده هزار و ۷۵۰ نفر به مرحله مصاحبه راه یافتند و از بین آنان حداقل هزار نفر به دوره آموزشی دعوت شدند.
جهانگرد ادامه داد: این دوره آموزشی در استانها متفاوت بوده و بعد از ابلاغ اعتبار نهایت تا پایان مهر ماه ملزم به اجرای این دوره هستند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر هشت هزار مدرس خانواده فعالیت دارند که سعی میشود با جذب میانگین هزار نفر در سال کمبود مدرس در این رشته جبران شود، یادآور شد: پیش از این به طور میانگین سالانه ۳۰۰ نفر جذب میشدند اما به دلیل برگزار نشدن آزمون تا سه سال قبل و بازنشسته شدن مدرسین، این تعداد افزایش پیدا کرده است.
این مقام مسئول آموزش خانواده وزارت آموزش و پرورش افزود: تا رسیدن به وضعیت مطلوب یعنی ۱۵ هزار مدرس فاصله زیادی وجود دارد و به همین دلیل از علاقهمندان و متخصصان دعوت میشود با شرکت در این آزمون به جمع مدرسان رسمی آموزش خانواده بپیوندند.
جهانگرد با بیان این نکته که والدین دانا، فرزندانی توانا تربیت میکنند، یادآور شد: برنامه آموزش خانواده با هدف تربیت فرزندان توانا در آموزش و پرورش اجرا میشود تا اطلاعات لازم توسط مدرسان به خانواده آموزش داده شود.
وی خاطرنشان کرد: همچنین دوره آموزشی برای پذیرفته شدگان نهایی توسط ادارات کل استان ها برنامه ریزی واطلاع رسانی می شود.
به گزارش ایرنا، چهار هزار و ۲۰۰ فرهنگی (هفتم تیرماه) در آزمون انتخاب مدرس آموزش خانواده وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند.