تهران – ایرنا – فرماندار شهرستان دماوند با تاکید بر رفع موانع تولید در کوتاه مدت، گفت: بخشی از موانع در حوزه شهرستان قابل حل است و بخشی نیز باید در رفع موانع تولید استان مورد بررسی قرار گیرد.

مجید صفری روز یکشنبه در نشست ستاد رفع موانع تولید که با حضور تعدادی از واحدهای تولیدی در سالن جلسات فرمانداری دماوند برگزار شد، اظهار داشت: اولین اقدام ما در سال ۹۸، برنامه‌ریزی در راستای رونق تولید بود که برای تحقق این امر هفته‌ای یک روز با مسئولان ذی‌ربط در کارگاه و محل کار افراد حاضر می‌شویم و مشکلات را بررسی می‌کنیم.

وی ادامه داد: از جمله مشکلات و درخواست‌های واحدهای تولیدی شهرستان را می‌توان به بدهی‌های بیمه‌ای، مالیاتی، بانکی و درخواست بخشودگی سود جرایم تسهیلات بانکی و همچنین دریافت تسهیلات به منظور افزایش و تأمین سرمایه در گردش اشاره کرد.

فرماندار دماوند با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون، ۲۳ نشست کارگروه رفع موانع تولید در شهرستان دماوند برگزار و از ۲۹ واحد تولیدی بازدید شد، خاطرنشان کرد: طی این مدت توانستیم چهار واحد تولیدی غیرفعال شهرستان را شامل یک واحد پرورش ماهی، یک واحد دامداری، یک کارخانه و یک سردخانه به چرخه تولید بازگردانیم.

صفری با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون، تعداد ۱۲۸ مصوبه در خصوص بررسی رفع موانع تولید واحدهای تولیدی غیر فعال و نیمه‌فعال در این شهرستان داشته ایم، تصریح کرد: از این تعداد، ۶۵ مصوبه اجرایی شد و همچنین پیگیر سایر مصوبات از طریق مراجع استانی و شهرستانی در جهت برطرف کردن مشکلات و موانع هستیم.

این مقام مسئول افزود: در صورتی که طی شش ماهه نخست سال، واحد تولیدی به نتیجه نرسیده و همچنان نیمه فعال و یا غیرفعال است، موضوع را به استان منتقل و قطعا با حضور مدیران کل استان، با اختیارات بیشتری مورد بررسی و رفع مشکلات قرار خواهد گرفت.

وی گفت: تلاش ما این است که روند یکشنبه های رونق تولید تا پایان سال در شهرستان ادامه یابد و امیدواریم که بتوانیم مجموعه زیادی از واحدهای تولیدی غیر فعال و نیمه فعال را به چرخه تولید بازگردانیم.

تهرام/۷۲۴۶//۱۳۴۸