به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه پلیس، سرهنگ علی جمالی روز یکشنبه اظهار داشت: کلاهبرداران با سوء استفاده از سایتها و فروشگاههای اینترنتی اقدام به تبلیغات جعلی با عنوان فروش شارژ ارزان قیمت و یا با تخفیف میکنند.
وی افزود: در این روش، کلاهبرداران با درج لینکهای آلوده و هدایت کاربران به صفحات فیشینگ اطلاعات حساب بانکی از جمله رمز دوم کارت بانکی را سرقت میکنند.
سرهنگ جمالی یادآور شد: خریداران پس از واریز مبلغ از طریق درگاه بانکی متوجه میشوند، نه تنها کارت شارژی دریافت نمیکنند بلکه موجودی حساب آنها نیز خالی شده و از این طریق مبالغی هنگفت از آنها کلاهبرداری میشود.
به گفته وی، در صورت اقدام به خرید اینترنتی شارژ سیم کارتهای تلفن همراه حتماً از هویت فروشگاه و گرداننده آن اطمینان حاصل و در هنگام ورود اطلاعات کارت و حساب بانکی ملاحظات امنیتی لازم را رعایت کنند.
سرهنگ جمالی با بیان اینکه کلاهبرداری از طریق درج آگهیهای جعلی یکی از روشهای شایع کلاهبرداری در فضای مجازی است، گفت: افرادی که قصد خرید از طریق فروشگاهها یا سایتهای اینترنتی را دارند از واریز هرگونه وجهی قبل از رویت کالا یا اطمینان از خدمات خودداری کنند.
وی تصریح کرد: همکاران پلیس فتا به صورت ۲۴ ساعته آماده پاسخگویی به سوالات و رسیدگی به شکایت شهروندان هستند.
۷۱۸۰/۶۱۱۹