تهران- ایرنا- رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه در دنیا دانشگاه‌ها زیر نظر شهرداری‌ها اداره می شوند، گفت: دانشگاه‌ها برای هوشمندسازی شهرها می‌توانند به شهرداری‌ها کمک کنند و در همین زمینه ارتباط متقابل و موثری بین شهرداری و دانشگاه امیرکبیر برقرار است.

به گزارش روز دوشنبه دانشگاه صنعتی امیرکبیر، «سید احمد معتمدی» در حاشیه بازدید شهردار منطقه ۶ از دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه انتهایی منطقه ۶ شهر تهران قرار دارد و ارتباط میان دانشگاه با شهرداری منطقه ۶ و شهرداری کل تهران متقابل است و دیدگاه مثبتی میان این دو نهاد برای همکاری وجود دارد.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: شهرداری می تواند در چارچوب قوانین در روند ساخت و سازها و مجوزهایی که دانشگاه نیاز دارد، به دانشگاه کمک کند. همچنین در دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز می توانیم  به شهرداری کمک کنیم تا شهری بهتر و هوشمند داشته باشیم.

وی عنوان کرد: کتابخانه ای که با همکاری و کمک شهرداری در این دانشگاه تاسیس شده بسیار مورد استفاده دانشگاه و دیگر افراد جامعه قرار گرفته است. بنابراین برنامه داریم در بستر فضای مجازی دسترسی به امکانات این کتابخانه را افزایش دهیم. این دانشگاه ارتباط خوبی با شهرداری تهران و شهردار منطقه ۶ دارد و هفته گذشته جلسه ای با شهردار منطقه ۶ داشتیم که در این جلسه قرار شد شهردار منطقه ۶ بازدیدی از دانشگاه داشته باشد.

 معتمدی با بیان اینکه در دنیا دانشگاه‌ها تحت حمایت شهرداری‌ها قرار دارند، گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خیابان ولیعصر در حال ساخت ساختمان شماره ۲ برج فناوری این دانشگاه است که با کمک شهرداری روند احداث این ساختمان تسریع می شود. شهرداری می تواند در چارچوب قانون در بحث عوارض و مالیات به دانشگاه کمک کند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه در دانشگاه های نسل سوم به سوی جامعه، ایده پردازان و صنعتگران باز است، افزود: دانشگاه صنعتی امیرکبیر این رویه را در کتابخانه فنی و مهندسی دانشگاه و برج فناوری اجرا کرده است.

فعالیت‌های برج فناوری دانشگاه امیرکبیر برای رفع مشکلات داخلی

در این مراسم همچنین، «حسین حسینی تودشکی» معاون پژوهش و فناوری  دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به فعالیت های صورت گرفته در برج فناوری این دانشگاه گفت: در این برج شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد فعالیت های علمی و کاربردی بسیاری انجام داده اند یا در حال پیگیری هستند.

وی افزود: دانش آموخته این دانشگاه اقدام به تولید محصولی برای درمان زخم های عمیق دیابتی کرده است که این محصول به صورت باند است و درحال حاضر در بیمارستان ها مورد استفاده قرار می گیرد.

معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: نمونه خارجی این محصول از کشور آمریکا به ایران وارد می شد که ۱۲۰ دلار قیمت داشت، اما محصول تولیدی دانش آموخته امیرکبیر،  اکنون با قیمت ۸۵ هزار تومان به فروش می رسد.

دانشگاه برای آموزش مسائل زیست محیطی به کمک شهرداری بیاید
«محمد کریمی» رئیس کتابخانه فنی و مهندسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در حاشیه این بازدید گفت: دانشگاه‌ها باید کمک کنند تا مسائل زیست محیطی به شهروندان منتقل شود.

وی افزود: با شیوه های سنتی نمی توان مطالب مهمی مانند مسائل زیست محیطی را به شهروندان آموزش داد، بنابراین دانشگاه می تواند در این زمینه به کمک شهرداری ها بیاید.

رئیس کتابخانه فنی و مهندسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: درحال حاضر زبان گفتمان علمی تغییر کرده است.  باید بستری فراهم شود تا ارتباط دانشگاه ها با شهروندان افزایش یابد تا بتوانیم مسائلی مانند موضوعات زیست محیطی را به شهروندان آموزش دهیم.